Αυτά είναι τα απαγορευμένα πιάτα του Buckingham

Δεν μπορεί να τα φάει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα απαγορευμένα πιάτα του Buckingham

Μπορεί η βασιλική οικογένεια να έχει ολόκληρους σεφ που μαγειρεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για χάρη τους, ωστόσο σύμφωνα με το πρωτόκολλο, υπάρχουν ορισμένα πιάτα τα οποία είναι άκρως απαγορευμένα στο Buckingham και δεν μπορεί να τα τρώει κανένας!

To πρωτόκολλο έχει πολλές παράξενες διατάξεις και σε κάθε περίπτωση, η διατροφή είναι μία από αυτές.

Υπάρχει ένα είδος φαγητού που ιστορικά απαγορεύεται η βασιλική οικογένεια να παραγγείλει όταν γευματίζει έξω. Ο λόγος για τα οστρακοειδή, από τα οποία απέχουν οι διάδοχοι του θρόνου, αλλά και τα κοντινά συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς θεωρείται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δηλητηριαστούν από αυτά.

πιάτα που δεν τρώει η βασιλική οικογένεια

Εκτός αυτών όμως, η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να καταναλώσει ωμό κρέας και νερό βρύσης ξένων χωρών, προκειμένου να γλιτώσει από πιθανές ασθένειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.

Δείτε εδώ και ποια είναι η βασιλική παράδοση που θέλει να σπάσει η Kate Middleton και έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο παλάτι!

Σε αναβρασμό το Buckingham - «Είναι μία οχιά...»

Σε αναβρασμό βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό το Buckingham, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν από το νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε, με τίτλο, Finding Freedom, το οποίο έχει σκοπό να βγάλει στη «φόρα» όλα τα μυστικά της βασιλικής οικογένειας. Φήμες μάλιστα λένε, ότι τα αδέρφια Χάρι και Ουίλιαμ έχουν πλέον πολύ τεταμένες σχέσεις και ο ένας αποκαλεί τον άλλον οχιά.

Από τη μέρα που ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν τη μεγάλη απόφαση να αφήσουν πίσω τους το παλάτι και να δοκιμάσουν την τύχη τους εκτός συνόρων, έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τις σχέσεις των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μέσα από την εφημερίδα Times, έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα σημεία του βιβλίου, μέσα από το οποίο φαίνεται πως ο Χάρι και η Μέγκαν είναι έτοιμοι να ρίξουν τα πυρά τους κατά της βασιλικής οικογένειας.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Χάρι εκνευρίστηκε με τον «σνομπ» αδερφό του, όταν του είπε να μη βιαστεί να παντρευτεί «αυτό το κορίτσι» και τον κατηγόρησε ότι «είναι τυφλωμένος από τον πόθο» του για τη Μέγκαν.

Μετά τον γάμο τους, ο Χάρι και η Μέγκαν ένιωθαν «μόνοι», «υπό πίεση» και παραγκωνισμένοι, ενώ τους ενόχλησε πολύ όταν η βασίλισσα Ελισάβετ «τους σνόμπαρε», αφαιρώντας το πορτρέτο τους από το γραφείο της. Το ζευγάρι φέρεται ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ προτού αποχωρήσει από τη βρετανική οικογένεια τον Ιανουάριο, όμως δεν τα κατάφερε.

William Harry τσακωμός

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη, και βρέθηκε το προφίλ του Χάρι στο Instagram. Δείτε το εδώ!