Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζέτα Μακρυπούλια - Η αλήθεια πίσω από τα ρετούς

Έτσι είναι το πρόσωπο της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζέτα Μακρυπούλια - Η αλήθεια πίσω από τα ρετούς

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, ωστόσο όποτε αποφασίζει να κάνει κάποια ανάρτηση τους εντυπωσιάζει όλους. Όπως έκανε με την φωτογραφία της όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και φάνηκε η αλήθεια της επιδερμίδας της, πίσω από τα ρετούς.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, μπορεί να πραγματοποιεί γυρίσματα για το Ρουκ Ζουκ, το οποίο επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο ή κάποιες ημέρες κενό, απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αναρτήσεις της, έχει δώσει μερικές μικρές... γεύσεις για τα μέρη που επισκέφθηκε και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους πήραν "φωτιά".

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν βρίσκει χρόνο παίρνει το πρώτο καράβι και επισκέπτεται επίσης, την Πάρο, όπου έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη την βίλα τους. Δείτε απίστευτες φωτογραφίες με την τεράστια πισίνα και την απίστευτα του σπιτιού.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ που φανέρωσε την αλήθεια πίσω από τα ρετούς

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της, θέλοντας να αναφερθεί στον καιρό που επικρατούσε πριν από λίγες ημέρες. Η αλήθεια μάλιστα, πίσω από τα ρετούς σε επίσημες φωτογραφίσεις που έχει κάνει, είναι απλά εντυπωσιακή, αφού διατηρεί άψογη επιδερμίδα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με μαγιό και είδαμε τα πόδια της χωρίς ρετούς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ανεβάσει μία υπέροχη ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα γκρι μαγιό. Είναι περιττό βέβαια να σας πούμε πως όλοι, "κόλλησαν" με τα δίμετρα πόδια της παρουσιάστριας.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ANT1 απολάμβανε καθημερινά τις διακοπές της μιας και έχει βάλει μία "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν και πάλι με τη νέα σεζόν στον ANT1.

Άφησε για λίγο την Αθήνα και μαζί της τις έγνοιες, ενώ βρισκόταν μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Έτσι λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με μαγιό.

Όπως θα διαπιστώσετε, το σώμα της είναι απλά αψεγάδιαστο ενώ τα πόδια της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.