Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελευθερία Παντελιδάκη

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Γιάννια και τη σύντροφό του Ελευθερία Παντελιδάκη, καθώς τελέστηκε η βάφτιση και του δεύτερου γιου τους.

Μπορεί να διανύουμε μία από τις πιο ιδιάζουσες και περίεργες φάσεις της ιστορίας που θα γραφτεί εξαιτίας του κορωνοϊού, αυτό όμως δεν εμπόδισε το ευτυχισμένο ζευγάρι από το να βαφτίσουν τον γιο τους.

Γιαννιάς βάφτιση γιου

Περισσότερα για τη βάφτιση του δεύτερου γιου του τραγουδιστή Γιώργου Γιάννια και της Ελευθερία Παντελιδάκη

Η βάφτιση του δεύτερου γιου τους έγινε το απόγευμα της Δευτέρα στο Χαράκι της Ρόδου και τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, τόπο καταγωγής του γοητευτικού τραγουδιστή. Λίγοι ήταν οι καλεσμένοι εξαιτίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι ήταν 23, 13 από την πλευρά του Γιώργου και 10 από την πλευρά της Ελευθερίας.

Ο γιος τους ονομάστηκε Αντώνης, όπως λέγεται και ο πατέρας της Ελευθερίας. Νονοί του μικρού Αντώνη ήταν ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η σύζυγός του Φραντζέσκα Παραρά. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αναλυτικές πληροφορίες.

Διαβάστε εδώ την κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Ποιός αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής πάντρεψε την κόρη του;

Στιγμές ευτυχίας για πασίγνωστο και αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή που πάντρεψε την κόρη του. Ποιός είναι ο τραγουδιστής που πλέει σε πελάγη ευτυχιάς;

Την κόρη του είδε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας βαθιά συγκινημένος ο πασίγνωστος ποπ-ροκ τραγουδιστής Κώστας Μπιγάλης.

Ο Κώστας ανέκαθεν έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επέλεγε να ασχολείται μόνο με την καριέρα του χωρίς όμως να ξεχνά να δίνει την αμέριστη προσοχή και αγάπη του στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Μπιγάλης είχε παντρευτεί μία φορά και είχε χωρίσει. Όλα αυτά 30 χρόνια πριν.

Βέβαια παρόλο που κρατά την προσωπική του ζωή κρυφή, η ευχάριστη είδηση του γάμου της κόρης του είναι γεγονός!

Δείτε τη φωτογραφία από το γάμο της κόρης του αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Μπιγάλη

μπιγαλης

μπιγαλης γαμος

Άλλος ένας τραγουδιστής απασχολεί την επικαιρότητα. Διαβάστε εδώ ποιος.