Συγκίνησε η Λένα Ζευγαρά - "Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω..."

Η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Λένα Ζευγαρά -

Η Λένα Ζευγαρά είναι μία πολύ ικανή λαϊκή τραγουδίστρια που έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές. Η ίδια τους εκτιμάει πάρα πολύ και το εξέφρασε με μία συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λένα θέλησε να εκφράσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που τη στηρίζουν και την ακολουθούν στις εμφανίσεις της. Το μήνυμά της συγκινεί. Μεταξύ άλλων, δήλωσε το εξής: "Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω..."

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση και το μήνυμα της Λένας Ζευγαρά στο Instagram

Η Λένα έγραψε το εξής συγκινημένη: "Πόσο ευλογημένη αισθάνομαι που ζω τέτοιες στιγμές πλάι σε σας! Κάθε live εμφάνιση μου και μία ξεχωριστή σελίδα στο βιβλίο της ζωής μου! Σας ευχαριστώ!! Μ’ αρέσει να ζω τη στιγμή! Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω αλλά ΠΩΣ θα ζήσω! Αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας για μένα!"

Λένα Ζευγαρά λαιβ εμφάνιση

Λένα Ζευγαρά  ανάρτηση συγκινεί

Χαρές για μία αγαπημένη τραγουδίστρια που γέννησε κοριτσάκι. Μάθετε ποια είναι εδώ.

Συγκλονίζει και η δήλωση μιας άλλης τραγουδίστριας της Πωλίνας: "Όχι, δε μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο γιατί..." - Η αποκάλυψή της

Η γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα επισκέφτηκε το τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not και έκανε μία αποκάλυψη αναφορικά με τη σχέση της με το Γιώργο Μαρίνο. Ανέλυσε το λόγο που δε μιλάει πια μαζί του λέγοντας "Όχι, δεν μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο γιατί..."

Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για την κατάσταση της σχέσης της με τον Γιώργο Μαρίνο δήλωσε τα εξής:

"Όχι, δεν μιλάω με τον Γιώργο Μαρίνο γιατί θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός θέλει κάποια στιγμή να είναι μόνος του, έχει κάνει τις επιλογές του και δεν θέλει να προβάλει τη ζωή του ούτε να συζητάει για το τι κάνει και τι δεν κάνει. Δεν θέλω να σκαλίζω πράγματα όταν ο άλλος δεν θέλει. Ναι, τηρεί μια διακριτική στάση ζωής"

Δείτε τα όσα είπε στο Καλοκαίρι#Not στο παρακάτω βίντεο:

Ξαφνική αποχώρηση από το Καλοκαίρι #ΝΟΤ