Με "καυτό" σκίσιμο και κόκκινες μπότες η Ρούλα Κορομηλά - Αρετουσάριστα τα πόδια της

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων. Χθες, με μια φωτογραφία της όπου πόζαρε με "καυτό" σκίσιμο στο φόρεμα της και κόκκινες μπότες - βλέποντας μάλιστα και τα πόδια της αρετουσάριστα - έκανε γνωστό πως πέρασε μια όμορφη ημέρα με την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι καθημερινές και πολλές φορές την έχουμε δει να αναφέρεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και έχει συγκινήσει. Όπως τότε που δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον έρωτα της.

Χθες ωστόσο, δημοσίευσε μια άκρως "καυτή" φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά, πόζαρε στο φακό φορώντας ένα μακρύ φόρεμα το οποίο είχε στο μπούτι ένα αποκαλυπτικό σκίσιμο. Ενώ, το σύνολο της ολοκλήρωσε με κατακόκκινες μπότες.

Η Ρούλα Κορομηλά έχει ανεβάσει και ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό και ολοι κοίταζαν τα πόδια της. Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε και άλλες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά δε διστάζει να ανεβάζει εντελώς άφιλτρες φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό. Η παρουσιάστρια, μας δείχνει το αληθινό σώμα της στα 63 της.

Τι κι αν είναι πλέον 63, η Ρούλα Κορομηλά παραμένει πιο σικάτη και περιποιημένη από ποτέ. Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Το σώμα της παραμένει αψεγάδιαστο, και εμείς σας έχουμε εδώ την διατροφή που ακολουθεί για να χάνει κιλά! Άλλωστε αυτό είναι και κάτι που φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram!