Σαν γήπεδο ο κήπος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Περνούν το πιο μαγικό καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σαν γήπεδο ο κήπος της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Όπως είδαμε μέσα από μερικές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου, ο κήπος που έχει στο σπίτι της με τον Βασίλη Σπανούλη, είναι τόσο μεγάλος που μοιάζει με κανονικό γήπεδο.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και φαίνεται πως οι δυο ευτυχισμένοι γονείς, δεν ξεκολλάνε ούτε λεπτό από τα 6 παιδιά τους.

Για το λόγο αυτό, η Ολυμπία Χοψονίδου φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο που έχει το καλοκαίρι στα μικρά της. Έτσι, σήμερα μέσα από μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο που ανέβασε στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα δραστηριότητα που έκανε μαζί με τα παιδιά της.

Μαζεύτηκαν όλοι μαζί στον κήπο και έκαναν γιόγκα, ενώ εμείς πήραμε και μία ξεκάθαρη εικόνα του υπέροχου σπιτιού που μένουν, ενώ τις προάλλες "λιώσαμε" με το στιγμιότυπο που απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου με τα 6 παιδιά της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης κήπος
Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Το γιόρτασαν στον τεράστιο κήπο του σπιτιού τους

Ο Βασίλης Σπανούλης, γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα όμορφο party στον τεράστιο κήπο του σπιτιού του, με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 παιδιά του να είναι στο πλευρό του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκλεισε 38 του χρόνια και δεν γινόταν να μην του ετοιμάσουν ένα party έκπληξη με τα αγαπημένα του πρόσωπα και τούρτα... υπερπαραγωγή.

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το βράδυ στον κήπο του σπιτιού τους μαζί με τους φίλους και τα παιδιά τους διοργάνωσαν μπάρμπεκιου, ενώ η τούρτα που του ετοίμασε η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν απίστευτη.

Στο Instagram αναρτήθηκαν αρκετές φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα που πέρασαν. Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα, σε μια από αυτές πόζαρε όλο καμάρι δίπλα από την οικογένεια του. Δείτε πόσο μοιάζει ωστόσο ο μπασκετμπολίστας με την κόρη του. Θα "μείνετε".

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλης ηλικία

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια

Χαρές στην οικογένεια Σπανούλη - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε η Ολυμπία Χοψονίδου

Χαρές έχουμε και σήμερα στην οικογένεια τους η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το μοντέλο και μαμά 6 παιδιών, απαθανάτισε μια πολύ τρυφερή στιγμή που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, σήμερα 7/8, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει τα γενέθλια τους και από νωρίς το πρωί η οικογένεια του έσπευσε να του ευχηθεί και να του κάνει μια πολύ όμορφη αφιέρωση στον πίνακα που έχουν στο σπίτι τους.

Τα παιδιά του έγραψαν «Χρόνια πολλά μπαμπά» και η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την στιγμή. Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες έχει πολλές χαρές στο σπίτι τους, τις οποίες περνάνε μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οικογενειακώς έχουν ξεκινήσει μάλιστα και τις καλοκαιρινές τους διακοπές και οι φωτογραφίες τους είναι απίστευτες από τις βουτιές τους στην πισίνα.

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια Ολυμπία Χοψονίδου