Η Βίκυ Καγιά με μια δημόσια έκκληση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά με μια δημόσια έκκληση προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Βίκυ Καγιά με μια δημόσια έκκληση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι λάτρης των social media και με καθημερινές αναρτήσεις που πραγματοποιεί επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις δημοσιεύσεις της. Για παράδειγμα το βίντεο μέσα από την πισίνα, όπου είδαμε το κορμί της δίχως ίχνος ρετούς.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έκανε μια τελείως διαφορετική ανάρτηση, Συγκεκριμένα έκανε repost μια έκκληση για να στείλουν όσοι followers της μπορούν, τρόφιμα και πράγματα στον πολιτιστικό σύλλογο Αγ. Νικολάου στο Μπούρτζι «Ο άλλος άνθρωπος, κοινωνική κουζίνα για όλους» και να μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και η έκκληση της Δούκισσας Νομικού.

Βίκυ Καγιά instagram

Η Βίκυ Καγιά προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της - Το ηχηρό μήνυμα της

Ένα ηχηρό μήνυμα θέλησε να στείλει η Βίκυ Καγιά μέσα από τα social media, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει τις περισσότερες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φωτογραφία που δημοσίευσε προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η Βίκυ Καγιά έχει ευαισθητοποιηθεί με τα γεγονότα που σημειώνονται στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Μόνο στην Ελλάδα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι πολλά, ενώ 218 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, με δεκάδες να είναι σε σοβαροί κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Έκανε έκκληση την περίοδο της καραντίνας ο κόσμος να μένει σπίτι του, όπως ο γιατροί μένουν καθημερινά στα νοσοκομεία.

Βίκυ Καγιά instagram