Κατερίνα Στικούδη: Με τη μαμά της στο πρόσωπο είναι ολόιδιες - Η τρυφερή ανάρτηση

Δείτε τη φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Με τη μαμά της στο πρόσωπο είναι ολόιδιες - Η τρυφερή ανάρτηση

Το γνωστό ελληνικό γνωμικό "Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά", δεν είναι καθόλου τυχαίο, αντιθέτως αληθεύει και μάλιστα πολύ! Αυτό υφίσταται και στην περίπτωση της Κατερίνας Στικούδη που φαίνεται να πήρε μέρος της ομορφιάς της από την μητέρα της. Δείτε παρακάτω την όμορφη μαμά της.

Χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία αυτή απεικονίζεται η μαμά της, η κυρία Ντίνα, στο γάμο της Κατερίνας που έλαβε χώρα στην πατρίδα της, στη Θεσπρωτία. Η κυρία Ντίνα είναι κούκλα όπως και η Κατερίνα Στικούδη γιατί όπως είπαμε και πριν τίποτα δε συμβαίνει τυχαία.

Αυτή είναι η φωτογραφία της όμορφης μαμάς της Κατερίνας Στικούδη

μαμά Στικούδη όμορφη

Δείτε όλα όσα συζητήθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του καλοκαίρι#Not και τα λόγια που έγραψε η Κατερίνα επάνω στη φωτογραφία για τη μαμά της.

«Σφάζονται» για μία θέση στη Eurovision η Κατερίνα Στικούδη και άλλοι δύο. Διαβάστε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ολόγυμνη στην ντουζιέρα η Κατερίνα Στικούδη - Η νέα φωτογραφία που άφησε «ξερό» το Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε για ακόμα μία φορά, να αφήσει όλο τον κόσμο του Instagram, «ξερό» με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην ντουζιέρα της και μοιράζει πολλαπλά εγκεφαλικά.

Πρόκειται με διαφορά για μία από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες. Κάθε εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη έχει τον τρόπο να «τρελάνει» το κοινό και όχι άδικα.

Έχοντας κάνει έναν δικό της χαμό λοιπόν με τη συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου και την υποτιθέμενη κόντρα τους, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ρίξει το Instagram.

Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα της και πόζαρε εντελώς γυμνή μέσα στην ντουζιέρα του σπιτιού της.