Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Τζένιφερ Άνιστον για τη δυσάρεστη είδηση

Τα σχόλια της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Τζένιφερ Άνιστον για τη δυσάρεστη είδηση

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μία πολύ δυσάρεστη είδηση για Τα Φιλαράκια, σύμφωνα με την οποία θα γίνει αναβολή της πρεμιέρας του πολυσυζητημένου reunion της σειράς. Η Τζένιφερ Άνιστον θέλησε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την απόφαση αυτή των παραγωγών.

Οι φανς της σειράς σε όλο τον κόσμο περίμεναν πως και πως την επιστροφή της πιο θρυλικής σειράς που έχει υπάρξει στην τηλεόραση. Το ίδιο και το καστ που έδειχνε να είναι πολύ ενθουσιασμένο που θα βρεθεί και πάλι στο στούντιο μετά από τόσα χρόνια - δείτε εδώ τους μισθούς που θα πάρουν οι ηθοποιοί.

Η κρίση του κορωνοϊού ωστόσο έβαλε ξαφνικό "φρένο" στην πρεμιέρα και έτσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον στο Deadline σχολίασε το γεγονός λέγοντας τα εξής:

«Δυστυχώς είναι λυπηρό το ότι έπρεπε να το αναβάλλουμε ξανά. Πώς να το κάνουμε με κοινό; Δεν είναι μία ασφαλής περίοδος. Τελεία.»

Φιλαράκια νέα επεισόδια

Ωστόσο, θέλοντας να μην απογοητεύσει τους fans της σειράς, οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια το συγκεκριμένο reunion, η Jennifer Aniston πρόσθεσε:

«Θα είναι τέλειο. Ξέρετε τι; Αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο, ώστε να κάνουμε ρο reunion ακόμη πιο εκπληκτικό και διασκεδαστικό, απ’ όσο θα μπορούσε να γίνει. Οπότε, προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο σχετικά με την αναβολή» και συνέχισε αστειευόμενη λέγοντας «Κοίτα, δεν πάμε κάπου. Δε θα ξεφορτωθείτε ποτέ τα Φιλαράκια, συγνώμη. Έχετε κολλήσει με εμάς για πάντα παιδιά».

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί - Το βίντεο που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως την μεγάλη επιστροφή της πιο αγαπημένης σειράς που έχει παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση. Τα Φιλαράκια, βρέθηκαν ξανά μαζί, αυτή τη φορά όμως για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και το βίντεό τους, «τρέλανε» το διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η Courtney Cox, η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow, συναντήθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για τις επερχόμενες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείας.

Λίγο πριν συναντηθούν στο στούντιο για το πολυαναμενόμενο επετειακό επεισόδιο των Friends τον Αύγουστο, οι τρεις ηθοποιοί που διατηρούν έτσι κι αλλιώς μια τρυφερή φιλία έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Aniston να τραβάει την Cox και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί, ενόσω η Kudrow δείχνει να ακούει τι λένε και γνέφει καταφατικά.

«Στείλτε FRIENDS στο 26797 και σιγουρευτείτε ότι έχει έχετε εγγραφεί στο μητρώο. Και κάνετε ταγκ τους δικούς σας φίλους για να τους υπενθυμίσετε να τσεκάρουν τη δική τους εγγραφή», γράφει η λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βίντεο που δημοσίευσε η 56χρονη Cox στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.