Γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός ποζάρει με το λευκό της μαγιό και "ρίχνει" το Instagram

Για ποια γίνεται λόγος;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός ποζάρει με το λευκό της μαγιό και

Η ηθοποιός αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες και πιο γλυκιές παρουσίες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Το Instagram "έριξε" με την φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς πόζαρε με ένα υπέροχο λευκό μαγιό. Για ποια Ελληνίδα ηθοποιό γίνεται όμως λόγος;

Η όμορφη ηθοποιός που πόζαρε με λευκό μαγιό και μάγεψε τους ακολούθους της στο Instagram και εμάς μαζί είναι η αγαπημένη Βασιλική Τρουφάκου.

βασιλική Τρουφάκου τηνος

Λίγο πριν επιστρέψει από τις διακοπές της στην Τήνο και ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα κωμική σειρά, «Παρουσιάστε» που θα φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου και στην οποία θα παίξει, η Βασιλική αποφάσισε να απολαύσει στο έπακρο τον ελεύθερό της χρόνο πλάι στο κύμα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με το λευκό μαγιό που ανέβασε η γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου

Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στα κρυφά γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του!

Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Γνωστή και αγαπητή στο ελληνικό κοινό ηθοποιός φαίνεται να είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Για ποια ηθοποιό γίνεται λόγος;

Λόγος γίνεται για την όμορφη Κατερίνα Δημητρόγλου που είναι αποφασισμένη να πάει τη σχέση της με τον γοητευτικό της σύντροφο, Γιώργο Κούρτη στο επόμενο στάδιο. Η πανέμορφη Κατερίνα, την οποία είδαμε στη σειρά «Δικαίωση» και πέρσι στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», συζεί με τον Γιώργου Κούρτη εδώ και ένα χρόνο.

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν στα μαγευτικά Κουφονήσια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΟΝ Τime, επιθυμούν να τελέσουν και το γάμο τους!

Αυτή είναι η γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Κατερίνα Δημητρόγλου Γιώργος Κούρτης

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ταιριαστό και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία!

Ένα άλλο ζευγάρι ένωσε πρόσφατα τις ζωές του και έκανε ένας ονειρικό γάμο. Αυτός ήταν ο γάμος της Εριέττας Κούρκουλου.