Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ατάκα έπος για τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Το τρολ του Chef

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ατάκα έπος για τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αγαπημένος και καταξιωμένος Chef μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα και στα χιουμοριστικά του αστεία. Άλλο ένα επικό του αστείο ήρθε να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα και είναι άκρως επίκαιρο καθώς αφορά τα νέα μέτρα και τον...κορωνοϊό.

Μπορεί η κατάσταση με τον ιό να είναι σοβαρή, λίγο χιούμορ όμως δεν έβλαψε ποτέ, αντιθέτως χρειάζεται πάντα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση και προσθέτει λίγες νότες χαλάρωσης στο τεταμένο κλίμα. Αυτό έκανε και ο αγαπημένος Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ανάρτηση στα social media.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτηση

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Το επικό αστείο

Καθώς πλέον το ανώτατο όριο των ατόμων ανά τραπέζι είναι 4, ο Κουτσόπουλος ανέβασε το εξής και σχολίασε: "Να μου έρθουν δηλαδή οι Αντετοκούνμπο, να μην μπορώ να εξυπηρετήσω".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος επικό αστειο

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από την έξοδο των κριτών με Βαρθαλίτη - Σταυρή

Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου!

Λίγο καιρό μετά το τέλος του MasterChef, και ενώ περιμένει να ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ήδη το νέο του τηλεοπτικό βήμα, και έχει "τρελάνει" για τα καλά την ελληνική τηλεόραση!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της μπύρας «Βεργίνα» και προκαλεί σωστό πανικό με τη διαφήμισή του.

Η «Βεργίνα» επιλέγει τον αγαπημένο, απολαυστικό chef και δηλωμένο λάτρη της καλής μπύρας Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως πρεσβευτή της μάρκας στην πρώτη της τηλεοπτική καμπάνια και παρουσίασης της νέας εταιρικής ταυτότητας.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βγήκε έξω με τους φιναλίστ του MasterChef. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Οι αξίες της «Βεργίνα», όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Αυθεντικός και οικείος, εκτιμά και αναδεικνύει τις καλές πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως η «Βεργίνα» τόσα χρόνια με συνέπεια και κυρίως με αγάπη για καλή μπύρα, ξεχωρίζει, χάρη στην εκλεκτή Βύνη Θράκης, στην τεχνογνωσία και στο μεράκι που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της. Αυτό επιβεβαιώνει άλλωστε και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της.

Ο Κουτσόπουλος, όπως τον λένε όλοι πια, ή θείος Λεωνίδας για τους πιο «μυημένους», είναι ο απόλυτος συνδυασμός του γνώστη, του Master της γεύσης, του μέντορα αλλά και του φίλου που θα ήθελες να τσουγκρίσεις μια παγωμένη «Βεργίνα» μαζί του!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως «από μηχανής… θείος» πρωταγωνιστεί στο πρώτο διαφημιστικό σποτ της «Βεργίνα», τo οποίo είναι στον αέρα.