Κώστας Βουτσάς: Ανατριχίλα με τη φωτογραφία της κόρης του πάνω από τον τάφο του

Άκρως συγκινητική...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Ανατριχίλα με τη φωτογραφία της κόρης του πάνω από τον τάφο του

Η χθεσινή ημέρα μπορεί να ήταν μία ημέρα στενά συνδεδεμένη με τον θεσμό της οικογένειας και τον εορτασμό, καθώς ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί μια από τις πιο μεγάλες γιορτές της ορθοδοξίας, για την Θεοδώρα Βουτσά όμως ήταν μία ημέρα δύσκολη που της έφερε πολλά δάκρυα στα μάτια. Ο λόγος ήταν ο πατέρας της, ο Κώστας Βουτσάς. Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία που μοιράστηκε η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά πάνω από τον τάφο του κορυφαίου ηθοποιού.

Αναλυτικότερα, η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου υπήρξε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για τον πατέρα της, όπως και για εκείνη, για το λόγο ότι οι γονείς της είχαν χάσει ένα μωρό πριν γεννηθεί η ίδια και αυτό τους οδήγησε στην απόφαση να την τάξουν στην Παναγία, όταν ήρθε στη ζωή. Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα εξήγησε το πως αισθάνεται με τα παρακάτω λόγια.

 Κώστας Βουτσάς Κόρη

Δείτε τη φωτογραφία από τον τάφο του που μοιράστηκε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα

τάφος βουτσα

"Το όνομά μου είναι Θεοδώρα-Μαρία. Το Θεοδώρα ήταν της γιαγιάς μου- της μαμάς του μπαμπά. Δυστυχώς δεν την γνώρισα ποτέ γιατί έφυγε πριν γεννηθώ. Το Μαρία είναι της Παναγίας. Οι γονείς μου έχασαν το πρώτο τους παιδί και «έταξαν» το επόμενο στην Παναγία. Βαφτίστηκα στην Τήνο.

Κάθε χρόνο, 15 Αυγούστου, ο πατέρας μου με έπαιρνε τηλέφωνο. «Το ξέρεις πως σήμερα γιορτάζεις;» «Ναι, μπαμπά...» Και βαριόμουν όταν μου έλεγε την ιστορία «όταν γεννήθηκες σε έπαιρνα στο μαιευτήριο, στο Έλενα, και σε πέταγα ψηλά στον αέρα, και γέλαγα και παίζαμε... και η μαμά φώναζε «Κωστή, μη! Το παιδί!» Και έκανε τη φωνή της μαμάς, και γέλαγα...
Να μου την έλεγες άλλη μια φορά αυτή την ιστορία...
Αν ήξερα ότι η προηγούμενη γιορτή ήταν η τελευταία μας"

βουτσας κόρη

Ράγισε καρδιές η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του. Δείτε εδώ τι είπε.

Κώστας Βουτσάς: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η κόρη του - Η φωτογραφία από το σπίτι τους

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση για τον πατέρα της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι τους, την οποία είχαν τραβήξει για γνωστό περιοδικό και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Οι δυο κόρες του αείμνηστου ηθοποιού, δεν τον ξεχνούν λεπτό, καθώς του είχαν τεράστια αδυναμία. Δεν είναι λίγες οι δημοσιεύσεις που κάνουν στα social media οι οποίες συγκινούν.

Πριν από μερικές ώρες, η Θεοδώρα Βουτσά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια παλιά φωτογραφία όπου πόζαρε με τον πατέρα της και την αδερφή της.

Η Θεοδώρα η οποία ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ολλανδία, δεν τον έχει ξεχάσει ούτε ένα λεπτό.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε η Εύη Καραγιάννη μετά το θάνατο του. Συγκλόνισε με τα λόγια της η ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς Θεοδώρα σπίτι