Άννα Βίσση: Ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητα τους είναι απίστευτη

Η τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Ποζάρει με τη μητέρα της και η ομοιότητα τους είναι απίστευτη

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, ανιδιοτελές και αναλλοίωτο από την αγάπη που προσφέρει η οικογένεια και η θέρμη της ασφάλειας που νιώθει κανείς εφ' όρου ζωής μέσα σε αυτήν. Τον Δεκαπενταύγουστο οι περισσότεροι έχουν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους και να γιορτάσουν μαζί. Το ίδιο έκανε και η Άννα Βίσση, η οποία είχε τη μητέρα της στο πλευρό της. Η κορυφαία τραγουδίστρια πόζαρε με τη μητέρας της και δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι η ομοιότητα τους είναι απίστευτη.

Η λαμπερή τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της, την οποία λένε Σοφία και έκλεισε τα 88 έτη. Η φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αξιολάτρευτη και μας δείχνει παράλληλα ότι οι δυο τους μοιάζουν ιδιαίτερα πολύ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Άννας Βίσση με την μητέρας της Σοφία - Η απίστευτη ομοιότητά τους

Άννα Βίσση μητέρα ανάρτηση

"Οι καληνύχτες μας ...
#mom ❤️" Έγραψε η Άννα. Τα σχόλια και τα likes ήταν πολυάριθμα, ενώ μεταξύ άλλων, τη φωτογραφία τους σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού γράφοντας: "Σοφούλα μου ❤️❤️❤️"

Είδαμε τον κήπο του σπιτιού της Άννας Βίσση και "μείναμε". Δείτε τον κι εσείς εδώ.

Άννα Βίσση: Το σπίτι της θα σε "τρελάνει" - Εκτός της πισίνας έχει και τεράστιο μποστάνι

Το κάθε τι για να ευδοκιμήσει θέλει προσοχή, αφοσίωση και αγάπη. Η Άννα Βίσση φαίνεται πως εκτός από το τραγούδι έχει κι άλλη μία αγάπη που δεν εντοπίζεται σε πίστες και νυχτερινά κέντρα αλλά στο σπίτι της και συγκεκριμένα στο... μποστάνι της! Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μας δείχνει το μποστάνι της το οποίο θα σας "τρελάνει".

Ένα μικρό διάλειμμα από τις παραλίες και τη θάλασσα κάνει η Άννα Βίσση και σπεύδει να περιποιηθεί το μποστάνι της στο οποίο καλλιεργεί και ντομάτες, τις οποίες μας έδειξε μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και την περήφανη Άννα Βίσση!

Αυτές είναι οι αναρτήσεις της 'Αννας Βίσση από το σπίτι της και μποστάνι της

βίσση ο κήπος της ανάρτηση

βίσση μποστάνι

βίσση μποστάνι ντομάτες

Καλά αποτελέσματα ευχόμαστε στην αγαπημένη Άννα Βίσση! Οι ντομάτες που καλλιεργεί φαίνονται πολύ ζουμερές και είμαστε σίγουροι πως σε δύο μέρες θα είναι και κατακόκκινες!

Αυτό είναι το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την κόρη της. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!