Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου - «Εδώ τελειώνει η ζωή σου...»

"Κατάθεση" καρδιάς

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου -  «Εδώ τελειώνει η ζωή σου...»

Πολλοί μιλούν για τη δύναμη της θέλησης, για τη δύναμη της ψυχής αλλά λίγοι καταλαβαίνουν πλήρως τι πάει να πει αυτό. Ένα από τα άτομα που αποτελούν παράδειγμα και πρότυπο ζωής για αρκετούς είναι ο γοητευτικός Ετεοκλής Παύλου ο οποίος είδε τη ζωή του να αλλάζει δραστικά ύστερα από ένα ατύχημα που έζησε πριν από ορισμένα χρόνια. Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκε με την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ειδικότερα, ο δυναμικός Ετεοκλής έχει χάσει ένα από τα δύο του πόδια αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να χτίσει μία ζωή ακριβώς όπως την ήθελε και να κάνει δική του οικογένεια. Όπως γνωρίζουμε εκείνος και η Ελένη Χατζίδου έχουν μία κόρη μαζί. Διαβάστε όλα όσα είπε σε συνέντευξή του στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου - Η συνέντευξή του

Για πολλούς ανθρώπους είσαι πρότυπο ζωής. Από πού αντλείς δύναμη;

Όταν έρθεις κοντά με τον θάνατο, αυτή την παγωμάρα και το κρύο του θανάτου, ότι εδώ τελειώνει η ζωή σου, δεν θα την ξεχάσεις ποτέ, αφού τελικά κερδίσεις τη μάχη και επιζήσεις. Δεν νομίζω ότι με τις δικές μου πλάτες άντεξα αυτό τον αγώνα, ούτε τις μνήμες, αλλά μόνο με την πίστη μου και τη βοήθεια του Θεού.

Ετεοκλής Παύλου συνέντευξη συγκίνηση

Όποιος έχει έρθει κοντά στον θάνατο και ο Θεός του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει δεν έχει χάσει, αλλά έχει κερδίσει το πραγματικό νήμα της ζωής. Είδα το θαύμα της πίστης μέσα στο νοσοκομείο όταν έχασα το πόδι μου.

Και να σκεφτείς ότι πριν από αυτό το τραγικό συμβάν γκρίνιαζα για την καθημερινότητα. Νιώθω ευλογημένος όχι μόνο γιατί επιβίωσα, αλλά και γιατί γνώρισα τη γυναίκα μου, έκανα την κόρη μου, εργάζομαι και ζω την οικογένειά μου.

Τις δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο με στήριξαν πολύ τα βιβλία ψυχολογίας που διάβασα, γιατί μου έδιναν απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που είχα. Ήταν οι πολύτιμοι φίλοι μου. Η οικογένεια μου επίσης ήταν το Α και το Ω στην περιπέτεια μου.

Όταν κλείνουν οι πόρτες του νοσοκομείου, μένεις εσύ και η οικογένεια σου. Στα δυσάρεστα, στα πολύ άσχημα, η οικογένεια μου ήταν δίπλα μου.

Έπεσες και ξανασηκώθηκες. Τι συμπέρασμα έβγαλες σε αυτή την διαδρομή;

Ότι στη ζωή πρέπει να προσφέρεις αγάπη για να πάρεις αγάπη. Πρέπει να τροφοδοτείς τον εαυτό σου και τους γύρω σου με ωραία συναισθήματα.

Μια εικόνα άσχημη μπορείς να την αλλάξεις για να μη σου γίνει βίωμα, ακόμα και με δύσκολους και αργούς ρυθμούς, αρκεί να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία της προσφοράς. Όταν δεις ότι με μια πράξη σου οι άλλοι χαμογελούν, τότε αμέσως αλλάζει η διάθεση σου.

Έγινε η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχθηκαν ο Ετεοκλής και η Ελένη

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου, δε δίστασε να κάνει μία πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου και όλοι έμειναν μόλις το άκουσαν, στον αέρα του Opentv και του Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από την καθημερινή τους εκπομπή όσο και από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με την κόρη τους, Μελίτα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν ξεκολλάνε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι 4 παρουσιαστές άκουγαν το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» και όλοι μαζί τραγουδούσαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε on air την απίστευτη ατάκα που έχει πει ο Ετεοκλής Παύλου για την σχέση τους.

«Παιδιά, ξέρετε τι ατάκα έχει πει; Γιατί να μην γεννηθώ νωρίτερα και έχασα τόσα χρόνια για να την γνωρίσω», είπε η τραγουδίστρια με χαμόγελο στα χείλη, ενώ δείτε εδώ μία απίστευτη ατάκα που είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Ετεοκλή Παύλου, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν την χαρμόσυνη είδηση στον αέρα του OPENtv

Η Ελένη Χατζίδου, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του OPENtv μια πολύ ευχάριστη είδηση για την οικογένεια της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που αποκάλυψαν στο OPENtv Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Η τραγουδίστρια μια αφορμή μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, έκανε γνωστό πως σήμερα γιορτάζει ένας από τους 2 άντρες της ζώης της, ο μπαμπάς της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

«Τώρα που είπες Τριαντάφυλλος, να πούμε χρόνια πολλά στον μπαμπά μου το Τριαντάφυλλο που έχει γενέθλια σήμερα. Γιόρταζε προχθές και σήμερα έχει γενέθλια. Μπαμπά μου χρόνια πολλά», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει στον αέρα της εκπομπής: «Στον πεθερούλη μου χρόνια πολλά».

Μάλιστα, τις ευχές τους στον κύριο Τριαντάφυλλο, έστειλαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Νάταλι Κάκκαβα. Δείτε εδώ το πρόσωπο του μπαμπά της.