Δείτε πως είναι σήμερα ο "Γιαννάκης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Ποζάρει με τη σύντροφό του με μαγιό!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δείτε πως είναι σήμερα ο

13 ολόκληρα χρόνια έχουν ήδη περάσει από τότε που απολαμβάναμε στις τηλεοράσεις μας την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί". Δεν το πιστεύετε; Κι όμως, ως γνωστόν, ο χρόνος τρέχει με ταχύτητα φωτός. Θυμάστε τον μικρό και γλυκό "Γιαννάκη"; Μεγάλωσε και έγινε 20 χρονών ο αγαπημένος ηθοποιός που "τρέλανε" τους πάντες στη σειρά, ενώ παραμένει ακόμα όμορφος και γλυκός. Δείτε πως είναι σήμερα ο “Γιαννάκης” από το “Ευτυχισμένοι Μαζί".

Ο Σάββα Σαλίπας μεγάλωσε και έγινε ένα πολύ γοητευτικό αγόρι, ενώ σπουδάζει Ναυτιλιακά. Σε παραλία της Λευκάδας βρίσκεται ο μικρός "Γιαννάκης" που πλέον δεν είναι και τόσο μικρός, με τη σύντροφό του και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

Έτσι είναι σήμερα ο "Γιαννάκης" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί" - Φωτογραφίες με μαγιό

“Γιαννάκης”  “Ευτυχισμένοι Μαζί' Σήμερα

“Γιαννάκης” Ευτυχισμένοι Μάζι Σύντροφος μαγιό

Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα στην ελληνική showbiz για μία άλλη ηθοποιό που πρόκειται να παντρευτεί.

Γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός ποζάρει με το λευκό της μαγιό και "ρίχνει" το Instagram

Η ηθοποιός αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες και πιο γλυκιές παρουσίες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Το Instagram "έριξε" με την φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό και αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς πόζαρε με ένα υπέροχο λευκό μαγιό. Για ποια Ελληνίδα ηθοποιό γίνεται όμως λόγος;

Η όμορφη ηθοποιός που πόζαρε με λευκό μαγιό και μάγεψε τους ακολούθους της στο Instagram και εμάς μαζί είναι η αγαπημένη Βασιλική Τρουφάκου.

βασιλική Τρουφάκου τηνος

Λίγο πριν επιστρέψει από τις διακοπές της στην Τήνο και ξεκινήσει τα γυρίσματα για την νέα κωμική σειρά, «Παρουσιάστε» που θα φέρει την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου και στην οποία θα παίξει, η Βασιλική αποφάσισε να απολαύσει στο έπακρο τον ελεύθερό της χρόνο πλάι στο κύμα.

Αυτή είναι η φωτογραφία με το λευκό μαγιό που ανέβασε η γνωστή Eλληνίδα ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου

Πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε στα κρυφά γυναίκα 31 χρόνια μικρότερή του!