Ανακοίνωσε το νέο της βήμα η Μελίνα Ασλανίδου - Χαρές για την τραγουδίστρια

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε το νέο της βήμα η Μελίνα Ασλανίδου - Χαρές για την τραγουδίστρια

Με μια ανάρτηση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την ανακοίνωση για το νέο της βήμα στα επαγγελματικά της. Οι χαρές της τραγουδίστριας δεν κρύβονται.

Μπορεί πολλοί καλλιτέχνες να ακύρωσαν τις προγραμματισμένες τους εμφανίσεις λόγω των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο η συναυλία της Μελίνας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη θα γίνει κανονικά και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όμορφο αυτό γεγονός.

Η συναυλία «Εμείς οι δυο σαν ένα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στο θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου στα Ιωάννινα. Πριν γίνει ωστόσο η συναυλία της, η Μελίνα Ασλανίδου ζει στιγμές ευτυχίας με το σύντροφο της. Δείτε την φωτογραφία τους.

Μελίνα Ασλανίδου Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία

Η ανακοίνωση για την συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου στα Γιάννενα θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου στις 1 Σεπτεμβρίου 2020 Συναυλίες 2020

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.