Δύσκολες ώρες για την Δούκισσα Νομικού και το σύζυγό της - Την Πέμπτη η κηδεία του πεθερού της

Που θα γίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Δούκισσα Νομικού και το σύζυγό της - Την Πέμπτη η κηδεία του πεθερού της

Για την προσεχή Πέμπτη προγραμματίστηκε το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη, τον πεθερό της Δούκισσας Νομικού. Οι τελευταίες ώρες για τον σύζυγό της και την οικογένεια του είναι δύσκολες.

Το μεσημέρι της 20ης Αυγούστου θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία του εμβληματικού παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Δευτέρας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ξεκινήσει στη 13:00, ενώ η ταφή του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού μετά από πολύ καιρό που δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού Σάββας Θεοδωρίδης πεθερός

Πηγή: sport-fm.gr

Δούκισσα Νομικού: Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διακομίσθηκε την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και μπήκε αμέσως στην εντατική. Σε ηλικία 85 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο πέθανε τη Δευτέρα.

O Σάββας Θεοδωρίδης συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις. Έκανε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, προκαλώντας συγκίνηση λόγω της κατάστασης της υγείας του, στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης, στις 19 Ιουλίου.

Μάλιστα, στην πρόσφατη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης τού αφιέρωσε τον τίτλο λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για "έναν μεγάλο Ολυμπιακό", ενώ οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκεί για να του δείξουν ακόμη κι εκείνες τις στιγμές το ενδιαφέρον τους. Να τον βάλουν να καθίσει, μέχρι να φύγει σιγά-σιγά από τον αγωνιστικό χώρο για την οικία του, ώστε να ξεκουραστεί. Ήταν δύσκολες, αλλά συνάμα όμορφες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού πριν γίνει γνωστή η είδηση για την υγεία του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης (γενν. 18 Φεβρουαρίου 1935, Αμπελόκηποι Αθήνας) είναι Έλληνας διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ως επίτιμος πρόεδρος.Έχει διατελέσει επίσης αντιπρόεδρος του σωματείου και γενικός αρχηγός.

Ξεκίνησε το άθλημα από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων και το 1953, ενώ αναμενόταν η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Παρέμεινε τερματοφύλακας του μέχρι το 1962.

Στην Εθνική Ελλάδας αγωνίστηκε 12 φορές. Στην Α΄ κατηγορία έπαιξε σε 57 παιχνίδια.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει κατακτήσει 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 5 Κύπελλα και 5 Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιώς.