Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που φέρνει το κανάλι του OPEN καθώς αυτή η ανακοίνωση – έκπληξη θα προκαλέσει μεγάλη χαρά σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Τι θέαμα ετοιμάζει το OPEN να προσφέρει στους φίλαθλους;
Αναλυτικότερα, το OPEN ανοίγει το γήπεδο της Τούμπας σε όλους τους Έλληνες. Σε μία δύσκολη εποχή και ενώ οι φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από κοντά, το OPEN δίνει τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα, να απολαύσει κάθε λεπτό της κρίσιμης μάχης του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας.
Η ανακοίνωση – έκπληξη του OPEN – Αγώνας ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας
Η μεγάλη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά έρχεται στο OPEN TV! Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στην Ευρώπη και είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Πρόκειται για μία πολύ σκληρή και ιδιαίτερη μάχη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που φέτος έχει μόνο νοκ άουτ ματς.
Στην ειδική pre game εκπομπή από το γήπεδο της Τούμπας οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες της μεγάλης αναμέτρησης. Στις 21:00 ο μεγάλος αγώνας σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, το ρεπορτάζ από την Τούμπα και την τεχνική ανάλυση του σπουδαίου παιχνιδιού.
Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά από το γήπεδο της Τούμπας μόνο στο OPEN!
Διαβάστε εδώ άλλη μία έκτακτη ανακοίνωση από το OpenTV
OPENtv: Μυστήριο με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου
Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς ακόμη δεν έχει βγει ούτε μια λεπτομέρεια για το αν έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά στο OPENtv. Ωστόσο, τα πρόσωπα του πάνελ παραμένουν όπως έχουν, αφού δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση.
Η πρωινή εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει δει μεγάλη επιτυχία, έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.
Τι συμβαίνει με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv;
Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Καλοκαίρι NOT», το Έλα χαμογέλα θα δει δυο νέες προσθήκες, όπως και έναν πασίγνωστο μάγειρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα, παρόλο που η νέα τηλεοπτική σεζόν είμαι προ των πυλών και σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πρεμιέρες. Μέχρι την πρεμιέρα της ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες της είναι αδιανόητες.


">
">
">
">
">
">
">