Έκτακτη ανακοίνωση από το OpenTV

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση από το OpenTV

Μόλις πριν από λίγη ώρα, έσκασε μία έκτακτη ανακοίνωση από το OpenTV, η οποία αφορά ένα πρόσωπο το οποίο έδωσε τα χέρια με το κανάλι και από τη νέα σεζόν, πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και να έχει και πάλι τη δική του εκπομπή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του OpenTV

Το OPEN καλωσορίζει στην «οικογένειά» του τον Στέλιο Παρλιάρο, τον pastry chef

που άλλαξε τα δεδομένα της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Παρλιάρος από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή ζαχαροπλαστικής στην ελληνική τηλεόραση, τις «Γλυκές Αλχημείες», θα μας «μυήσει» με τον πιο δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο στην τέχνη του.

Στέλιος Παρλιάρος εκπομπή

Ακολουθώντας βήμα – βήμα τις οδηγίες και τα «πολύτιμα» tips του Στέλιου Παρλιάρου, θα ανακαλύψουμε μαζί το ταλέντο μας να δημιουργούμε γλυκές γεύσεις που μένουν αξέχαστες!

Βέβαια να σημειώσουμε πως το YouWeekly.gr σας είχε ενημερώσει γι' αυτή τη μεταγραφή εδώ και μερικές εβδομάδες!

OPENtv: Μυστήριο με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς ακόμη δεν έχει βγει ούτε μια λεπτομέρεια για το αν έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά στο OPENtv. Ωστόσο, τα πρόσωπα του πάνελ παραμένουν όπως έχουν, αφού δεν υπήρξε κάποια αποχώρηση.

Η πρωινή εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που προβάλλεται στην ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει δει μεγάλη επιτυχία, έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Τι συμβαίνει με τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv;

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Καλοκαίρι NOT», το Έλα χαμογέλα θα δει δυο νέες προσθήκες, όπως και έναν πασίγνωστο μάγειρα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα, παρόλο που η νέα τηλεοπτική σεζόν είμαι προ των πυλών και σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι πρεμιέρες. Μέχρι την πρεμιέρα της ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει τις διακοπές της και οι φωτογραφίες της είναι αδιανόητες.

TAGS