Απίστευτο βίντεο: Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Οι διακοπές με τεράστιο σκάφος και οι βουτιές στη θάλασσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο βίντεο: Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίες πλέον η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και το απίστευτο βίντεο από τις διακοπές τους με σκάφος το αποδεικνύει. Το ζευγάρι δεν σταματάει τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετρούν μαζί ένα χρόνο γάμου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν διστάζει να "τσαλακωθεί" και να τρολάρει ο ένας τον άλλον δημόσια.

Από κοινού μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος διατηρούν ένα κανάλι στο Youtube, όπου μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις περιπέτειες τους. Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσαν το ταξίδι που έκανα σε Παξούς - Αντίπαξους με ένα τεράστιο σκάφος και παρέα τους φίλους τους.

Στο βίντεο βλέπουμε πιο χαλαρό από ποτέ το ζευγάρι να κάνει τις βουτιές του στη θάλασσα και να κολυμπάει στα καταγάλανα νερά, ενώ τα τοπία πάνω από το σκάφος είναι απλά υπέροχα. Δείτε επίσης εδώ μερικές από τις πιο τρυφερές τους στιγμές.

Αυτό είναι το απίστευτο βίντεο που αποδεικνύει πως Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Βάσω Λασκαράκη: Την "τσάκωσε" ο Σουλτάτος να κοιμάται πάνω στο σκάφος

Η Βάσω Λασκαράκη απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους ταξίδεψαν με το σκάφος και έτσι κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος "τσάκωσε" τη σύζυγό του να κοιμάται!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και απολαμβάνει το καλοκαίρι του. Έφυγαν για λίγο καιρό λοιπόν από την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα κομμάτι των διακοπών του στα νησιά του Ιονίου.

Πέρασαν από του Παξούς, και τώρα είναι στην Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη, δείχνει να έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και έτσι, συχνά αποκοιμιέται στο σκάφος, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης Σουλτάτος να την φωτογραφίζει και να την "πειράζει"!

“Συνέχεια… Και πλευρό άλλαξε και μαγιό άλλαξε…Όλα καλά”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του, ενώ χθες την έριξε μέσα στη θάλασσα. Δείτε εδώ το επικό στιγμιότυπο.

Βάσω Λασκαράκη σκάφος