Άννα Βίσση: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του εγγονού της - Τι συνέβη;

Υπερήφανη γιαγιά η τραγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Ρίγη συγκίνησης με τη φωτογραφία του εγγονού της - Τι συνέβη;

Η Άννα Βίσση με μια φωτογραφία που δημοσίευσε του εγγονού της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στην οικογένεια της, αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους που την είδαν και της πάτησαν like. Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της μοναχοκόρης της, Σοφίας Καρβέλα - Αφού όπως λένε τα παιδιά του παιδιού σου είναι δυο φορές παιδιά σου - για αυτό και τους κάνει όλα τα χατίρια, ενώ λατρεύει να περνάνε χρόνο όλοι μαζί.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν έκατσε στο πιάνο με τον μικρό της εγγονό και έπαιξαν μουσική, μάλιστα, η Άννα Βίσση συγκινήθηκε και θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται ο εγγονός της, ακολουθεί τα μουσικά της βήματα και έγραψε στη λεζάντα της «Ένα αστέρι γεννιέται» με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά». Δείτε ωστόσο περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Άννα Βίσση εγγόνια

Άννα Βίσση: Στην παραλία με το σύζυγό και τα εγγόνια της η κόρη της, Σοφία Καρβέλα

Στην παραλία με το σύζυγο και τα παιδιά της πήγε η κόρη της Άννας Βίσσης, Σοφία Καρβέλα. Οι τέσσερις τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν τον ζεστό ήλιο, αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα.

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να λατρεύει την Ελλάδα, ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, για λίγο διάστημα, εγκατέλειπε την πόλη της και πήγε με την οικογένεια της στη Φλόριντα.

Η κόρη της Άννας Βίσσης, είναι λάτρης των social media και καθημερινά βλέπουμε να πραγματοποιεί διάφορες αναρτήσεις και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της

Σε μια από τις πιο πρόσφατες, την είδαμε να ποζάρει στην παραλία μαζί με το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα δυο τους παιδιά. Νίκο και Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος παιδιά

Ωστόσο, θα σας πέσει το σαγόνι με τους κοιλιακούς της κόρης της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα διαθέτει ένα άψογο κορμί και πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο. Αν και μητέρα δυο παιδιών η γυμναστική είναι μέσα στη ζωή της. Δείτε τις απίστευτες αναλογίες της.

Άννα Βίσση: Φωτογράφισε τη