«Επανασύνδεση» για ζευγάρι από τα Φιλαράκια - Θα γίνει σκάνδαλο

Το συζητάει όλη η showbiz!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Επανασύνδεση» για ζευγάρι από τα Φιλαράκια - Θα γίνει σκάνδαλο

Ένα κανονικό σκάνδαλο πρόκειται να ξεσπάσει τις επόμενες μέρες στην showbiz, μιας και ένα πρώην ζευγάρι στη ζωή, το οποίο έχει συνυπάρξει και σε κάποια επεισόδια της σειράς, «Τα Φιλαράκια», πρόκειται να κάνει τη μεγάλη «επανασύνδεση» σε μία παραγωγή έκπληξη!

Αυτό είναι το ζευγάρια από τα Φιλαράκια που θα «επανασυνδεθεί»

Φυσικά και μιλάμε για τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον! Από τη μέρα που ο γόης ηθοποιός ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, έχουν ακουστεί πολλά για μία πιθανή επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού.

Ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ μάλιστα, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να έχει στη ζωή του μία αρκετά νεαρή γυναίκα.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι μέχρι που ο Μπραντ Πιτ είδε την Αντζελίνα Τζολί και κάπου εκέι, ο γάμος τους έλαβε τέλος! Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε κάνει και ένα γκεστ στα Φιλαράκια, όπου υποδύθηκε έναν παλιό συμμαθητή της Ρέιτσελ που τη μισούσε για το bullying που του είχε κάνει στο σχολείο.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον χωρισμός

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν μέρος στην ιντερνετική αναβίωση της επικής νεανικής κωμωδίας του 1982 «Fast Times at Ridgemont High» την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Το κινηματογραφικό event θα μεταδοθεί live από την σελίδα της CORE & Test Company, της οργάνωσης που σύστησε ο Σον Πεν για τη διενέργεια τεστ για τον Covid-19, στο Facebook και στο Tik-Tok. Δυστυχώς για την πλειοψηφία των Ελλήνων η προβολή θα αρχίσει στις 4 το πρωί του Σαββάτου 21 Αυγούστου ώρα Ελλάδας.

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Τζένιφερ Άνιστον για τη δυσάρεστη είδηση

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε μία πολύ δυσάρεστη είδηση για Τα Φιλαράκια, σύμφωνα με την οποία θα γίνει αναβολή της πρεμιέρας του πολυσυζητημένου reunion της σειράς. Η Τζένιφερ Άνιστον θέλησε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την απόφαση αυτή των παραγωγών.

Οι φανς της σειράς σε όλο τον κόσμο περίμεναν πως και πως την επιστροφή της πιο θρυλικής σειράς που έχει υπάρξει στην τηλεόραση. Το ίδιο και το καστ που έδειχνε να είναι πολύ ενθουσιασμένο που θα βρεθεί και πάλι στο στούντιο μετά από τόσα χρόνια - δείτε εδώ τους μισθούς που θα πάρουν οι ηθοποιοί.

Η κρίση του κορωνοϊού ωστόσο έβαλε ξαφνικό "φρένο" στην πρεμιέρα και έτσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον στο Deadline σχολίασε το γεγονός λέγοντας τα εξής:

«Δυστυχώς είναι λυπηρό το ότι έπρεπε να το αναβάλλουμε ξανά. Πώς να το κάνουμε με κοινό; Δεν είναι μία ασφαλής περίοδος. Τελεία.»

Φιλαράκια νέα επεισόδια

Ωστόσο, θέλοντας να μην απογοητεύσει τους fans της σειράς, οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια το συγκεκριμένο reunion, η Jennifer Aniston πρόσθεσε:

«Θα είναι τέλειο. Ξέρετε τι; Αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο, ώστε να κάνουμε ρο reunion ακόμη πιο εκπληκτικό και διασκεδαστικό, απ’ όσο θα μπορούσε να γίνει. Οπότε, προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο σχετικά με την αναβολή» και συνέχισε αστειευόμενη λέγοντας «Κοίτα, δεν πάμε κάπου. Δε θα ξεφορτωθείτε ποτέ τα Φιλαράκια, συγνώμη. Έχετε κολλήσει με εμάς για πάντα παιδιά».