«Ταραχή» για Γκουντάρα - Κάκκαβα: Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν από τα παιδιά τους

Το σήκωσε στον αέρα ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ταραχή» για Γκουντάρα - Κάκκαβα: Το τηλεφώνημα που δέχθηκαν από τα παιδιά τους

Λίγο αφού ξεκίνησε σήμερα το Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έπιασε μία κανονική «ταραχή» τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι δέχθηκαν στον αέρα ένα τηλεφώνημα από τα παιδιά τους τα οποία βρίσκονταν στο σπίτι και αρχικά ανησύχησαν.

Ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την εισαγωγή της εκπομπής και συζητούσε με τους συμπαρουσιαστές του, συνειδητοποίησε πως χτύπαγε το κινητό του.

Αρχικά προσπάθησε να το αγνοήσει ενώ είπε στη Νάταλι Κάκκαβα πως τον έπαιρναν από το σπίτι και εκείνη απάντησε με ένα λιτό «ωχ». Στη συνέχεια το τηλέφωνο χτυπούσε επίμονα και έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναγκάστηκε να απαντήσει, ενώ να σημειώσουμε πως στη χθεσινή εκπομπή, ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Μπέλλο - δείτε εδώ τι συνέβη.

Γκουντάρας - Κάκκαβα παιδιά

Ο μεγάλος του γιος, Οδυσσέας τηλεφωνούσε για να τους ενημερώσει πως ο μικρός του αδερφός Μάρκος δεν τρώει τα δημητριακά του.

Οι δυο γονείς ηρέμησαν μετά και αστειεύτηκαν με το «έκτακτο δελτίο» που διέκοψε τη ροή της εκπομπής!

Γρήγορης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Ο εκνευρισμός στον αέρα της εκπομπής

Στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι#Not και συγκεκριμένα προς τη λήξη του προγράμματος, είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα εμφανώς εκνευρισμένο, ύστερα από κάτι που σχολίασε η Νάταλι Κάκκαβα που ο ίδιος μάλλον δε γνώριζε. Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του Γρηγόρη;

Η Ναταλί έκανε μία αποκάλυψη που αφορούσε τους τσακωμούς που γίνονται στο σπίτι. Η ίδια δήλωσε:
"Οι γιοι σου Γρηγόρη στο σπίτι "σκοτώνονται"". Εκεί ήταν που ο Γρηγόρης αιφνιδιάστηκε και απάντησε στη συνέχεια το εξής: "Ωραία, ναι, τα άκουσα τα μαντάτα. Ερχόμαστε τώρα για να μπούνε όλα τα πράγματα σε μία τάξη" Αυτή ήταν η προειδοποίησή του!

Γκουνταρας Κακκαβα εκνευρισμος

Βέβαια "πηρά" εκδηλώθηκαν ξανά στην εκπομπή του Γρηγόρη. Τι συνέβη;

Αυτή είναι η ανακοίνωση του OPENtv για Χατζίδου, Παύλου, Γκουντάρα, Κάκκαβα

Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα καθημερινών μεταδόσεων από την πρεμιέρα του στις 6 Ιουλίου, το «Καλοκαίρι #Not» κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού και την υψηλότερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στο slot του, 9:50-13:00.

Στο δυναμικό κοινό, στο διάστημα του τελευταίου μήνα, η πρωινή ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή του Open σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 14,8% (με δεύτερο κανάλι τον ΑΝΤ1 και ποσοστό 12%). Στις Γυναίκες 25-44 ετών ο μέσος όρος είναι ακόμα υψηλότερος με ποσοστό 18,2% (με δεύτερο κανάλι το Star και ποσοστό 15,1%).

Όσον αφορά στο διάστημα 20 Ιουλίου με 4 Αυγούστου, στο slot 10-12:00 που ο ανταγωνισμός μεταδίδει ζωντανό πρωτότυπο πρόγραμμα, το «Καλοκαίρι #Not» βρίσκεται και πάλι στην κορυφή με μέσο όρο 16% στο δυναμικό κοινό (ΣΚΑΙ 13,5%, Alpha 10,6%) και 19,1 % στις Γυναίκες 25-44 (Star 15,4%, ΣΚΑΙ 9,5%, Alpha 9,1%).

Δύο ζευγάρια στη ζωή, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, έγιναν η πιο ξεχωριστή και ταιριαστή τηλεοπτική παρέα και μας λένε την πιο δροσερή καλημέρα, Δευτέρα-Παρασκευή στις 9:50 το πρωί, με μια πλούσια γκάμα θεμάτων και καλεσμένους στο στούντιο αγαπημένους καλλιτέχνες. Στην εκπομπή να σημειώσουμε πως έγινε αποκάλυψη για χωρισμό Γρηγόρη Γκουντάρα - Νάταλις Κάκκαβα.