Γιάννης Λάτσιος: Πήγε παραλία και ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα

Οι οικογενειακές του διακοπές

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιάννης Λάτσιος: Πήγε παραλία και ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Γιάννης Λάτσιος μας έχει συνηθίσει σε μία πιο αποστασιοποιημένη συμπεριφορά ως προς την προβολή της ιδιωτικής του ζωής στα κοινωνικά δίκτυα. Τις περισσότερες φορές μπορεί να περνούσαν ακόμη και μήνες μέχρι να μοιραστεί υλικό με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Instagram, αλλά αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει φέτος το καλοκαίρι που απολαμβάνει χαλαρός τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν πήγε παραλία και ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα, αιφνιδιάζοντάς μας ευχάριστα και πάλι!

Πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του, μια άλλη ημέρα, φωτογραφία με την οικογένεια του και μια τρίτη φορά, δική του φωτογραφία που εξέπληξε αρκετούς καθώς σε αυτήν αποτυπωνόταν το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που είχαμε καιρό να δούμε. Τι ανέβασε όμως αυτή τη φορά;

Εχθές ο Γιάννης Λάτσιος, που ακόμη απολαμβάνει ανέμελος τις οικογενειακές του διακοπές πήγε στην παραλία και ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι τον άλλαξε ελαφρά και τον έκανε φαν των κοινωνικών δικτύων. Αναμένουμε κι άλλες όμορφες αναρτήσεις όπως αυτή.

Αυτό είναι το υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα που ανέβασε ο Γιάννης Λάτσιος

Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου με τη μητέρα του!

Το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο - «Του είπα θέλω να...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Λάτσιο και για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.

Όπως κάνει σχεδόν καθημερινά, έτσι και σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη "ταξίδεψε" σε ένα νησί της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Αμοργό. Συνομιλώντας λοιπόν με την αντιδήμαρχο του νησιού, θέλησε να περιγράψει την πρώτη φορά που επισκέφθηκε αυτόν τον "μαγευτικό" προορισμό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως όταν είχε παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, του είχε ζητήσει να πάνε μαζί διακοπές στην Αμοργό, μιας και ήταν ένα ήσυχο και όμορφο νησί.

Με τον Γιάννη Λάτσιο βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει και στην Μύκονο. Δείτε τη εδώ στην παραλία με μαγιό το 2008.

Αυτό ήταν το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο

«Έχω πολλά χρόνια να πάω. Τι θα έβλεπα τώρα αν ερχόμουν στο νησί μετά από 10 χρόνια; Θα έβλεπα αλλαγές στις παραλίες που απ΄ότι θυμάμαι δεν ήταν αρκετά προσβάσιμες; (...) Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Γιατί έχω να έρθω 19 χρόνια στο νησί, με θυμάστε ε; Τότε παντρεύτηκα με τον Γιάννη και του λέω θέλω να πάμε εκεί.
Δύο μακρινά νησάκια είχα βρει, πάντα τέτοιες ήταν οι επιλογές μου, όσο γίνεται πιο ήσυχα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.