"Μαγεύουν" οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα

Σειρά έχει η πανέμορφη Φολέγανδρος

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα και low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Η εκθαμβωτική πρώην παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, ο εφοπλιστής Λέων Πατίτσας βιώνουν φέτος το απόλυτο καλοκαίρι αφού έχουν ξεκινήσει ένα μαγικό τουρ στα νησιά των Κυκλάδων και οι φωτογραφίες που μοιράζονται στο Instagram μας έχουν "ξετρελάνει". Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ονειρικό και ρομαντικό νησί, τη ς Φολέγανδρου και οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους "μαγεύουν".

Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά του επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων, το Νησί των Ανέμων, τη Σαντορίνη, ενώ τώρα ζουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευτυχίας στη Φολέγανδρο.

Και οι δυο επιλέγουν να αναρτούν υλικό από τις μαγευτικές τους διακοπές με τους ακολούθους τους στα κοινωνικά δίκτυα και χαιρόμαστε για αυτό. Οι φωτογραφίες είναι απλά καταπληκτικές. Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα που "μαγεύουν"

Κανείς δεν περίμενε να το δει αυτό! Δείτε εδώ το χάλκινο μαλλί της μητέρας του Λέων Πατίτσα που τράβηξε τα βλέμματα, όπως και τη νύφη και πεθερά με μαγιό.

Μαριέττα Χρουσαλά: Είναι «τρελή» για τον σύζυγό της - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Μαριέττα Χρουσαλά θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύζυγο, Λέων Πατίτσα, με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, είναι «τρελή» από έρωτα για εκείνον και δε διστάζει να το δείξει και με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις πολλές φορές και σε κάθε περίπτωση δείχνουν να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Λέων Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά για ποδήλατο.

Έτσι λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά δε θα μπορούσε να μην στείλει στον καλό της, τις πιο όμορφες ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σέλφι του και του έστειλε τα πιο γλυκά χρόνια πολλά.