Σάκης Ρουβάς: Με τον "δίδυμό" του στην παραλία - Βίντεο ντοκουμέντο

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Με τον

Ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο ποζάρει μαζί με τον... δίδυμό του στην παραλία!

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Ο μικρότερος της οικογένειας, Απόλλωνας, είναι ολόιδιος με τον μπαμπά του και οι δυο τους περνούν τις πιο όμορφες στιγμές μαζί στην Κέρκυρα όπου βρίσκονται διακοπές. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δημοσίευσε και μερικές υπέροχες φωτογραφίες του και η Κάτια Ζυγούλη.

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο από τις διακοπές του, το οποίο σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι τον γέμισαν με likes και σχόλια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του και δε διστάζει σε κάθε περίπτωση να δείξει πόσο πολύ αγαπά το νησί του.

Στο βίντεο που ανέβασε, φαίνεται ο Σάκης να πλησιάζει τους μουσικούς με τις τοπικές φορεσιές και να ξεκινά μαζί τους να τραγουδά για τι άλλο, για την Κέρκυρα με το… Ποντικονήσι, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο μαζί με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Έκανε την αποκάλυψη μέσα από ένα βίντεο ο Σάκης Ρουβάς

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, μέσα από το οποίο θέλησε να κάνει την αποκάλυψη για το πού βρίσκεται αλλά και για τη δραστηριότητα που τον έκανε πιο χαρούμενο από ποτέ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθώς έγινε γνωστό πως σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο.

Προς το παρόν ωστόσο επιλέγει να απολαύσει για λίγο τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την υπέροχη οικογένειά του.

Αυτό είναι το βίντεο - αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά

Ο τραγουδιστης ανέβασε πριν από μερικές ώρες ένα βίντεο μέσα από το οποίο ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη σημερινή του περιπέτεια, κατά την οποία έκανε kite surf στην Κέρκυρα.

Με το χαμόγελο να μην ξεκολλάει λεπτό από το πρόσωπό του, ο Σάκης Ρουβάς είπε την πιο υπέροχη καλημέρα.