Δέσποινα Βανδή: Με τριπλό ρόλο στην τηλεόραση - Όλες οι λεπτομέρειες

Σε ποια ποια προγράμματα θα την δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Με τριπλό ρόλο στην τηλεόραση - Όλες οι λεπτομέρειες

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει, η Δέσποινα Βανδή δεν θα έχει μόνο έναν ρόλο στην τηλεόραση, αλλά ούτε και δυο... Θα έχει τρεις και πρόκειται να κάνει σε όλους χαμό. Αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες.

Όπως γνωρίζουμε ήδη η τραγουδίστρια θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of us, αφού κέρδισε πολύ θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές και ταίριαξε με τους τρεις υπόλοιπες κριτές.

Παράλληλα ωστόσο, από την αρχή της καινούργιας σεζόν θα επιστρέψει στον ρόλο της ξεναγού με την εκπομπή «My Greece» την οποία η Δέσποινα Βανδή αγαπάει. Ήδη μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Σε ένα ακόμη - και τελευταίο - πρόγραμμα που θα την δούμε είναι αυτό που όπως γράφεται θα βγει στον αέρα αν όλα πάνε καλά στα μέσα της επόμενης σεζόν. Ο λόγος για τον νέο κύκλο του X-Factor, με την Δέσποινα Βανδή να αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές με τα παιδιά της. Μάλιστα ο γιος της είχε τα γενέθλια του και όπως θα δείτε από τη φωτογραφία στα 13 του είναι πραγματικά αγνώριστος.

Δέσποινα Βανδή: Οι νέες εξελίξεις για την εκπομπής της στην τηλεόραση

Η πολυάσχολη και ταλαντούχα Δέσποινα Βανδή, τον τελευταίο χρόνο εμπλούτισε τον χρόνο γέμισε με χρώματα την τηλεόραση αυτή τη φορά όχι με το τραγούδι της, αλλά με την παρουσία της σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτή τη στιγμή εκτός από το να απολαμβάνει το καλοκαίρι της είναι απασχολημένη και με την προετοιμασία των τηλεοπτικών της σχεδίων. Τι θα δούμε φέτος;

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Δέσποινα Βανδή ήταν μία από τους κριτές του "Just The 2 Of Us". 'Ηταν υπέρλαμπρη κάθε φορά και θα συνεχίσει να είναι και από την νέα τηλεοπτική σεζόν. Παράλληλα, η καλλονή Δέσποινα θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την υπέροχη εκπομπή "My Greece" και τα γαστρονομικά και μη ταξίδια της σε όλη την Ελλάδα.

Δέσποινα Βανδή τηλεοπτικά σχέδια
Όσον αφορά την εκπομπή της "My Greece", έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα, μετά την Κύθνο, θα συνεχιστούν σε Κρήτη, Κέρκυρα και Φολέγανδρο με σκοπό να ολοκληρωθούν έως τα μέσα του επόμενου μήνα. Ανυπομονούμε για όλες αυτές τις πανέμορφες εικόνες και τις μυρωδιές που έχει να μας παρουσιάσει!

Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαϊδη της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Διαβάστε εδώ τι της έγραψε!