Συγκινεί η Άννα Βίσση - Η δημόσια έκκληση για αίμα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινεί η Άννα Βίσση - Η δημόσια έκκληση για αίμα

Η Άννα Βίσση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους με την δημόσια έκκληση που έκανε για αίμα.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές της, τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της βήματα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση. Παρότρυνε όποιος μπορεί και θέλει να δώσει αίμα και αιμοπετάλια σε ένα 15χρονο παιδί που έχει την ανάγκη μας.

Αυτή είναι η δημόσια έκκληση της Άννας Βίσση για αίμα

Άννα Βίσση instagram

Να σημειώσουμε πως η Άννα Βίσση πρόσφατα επισκέφθηκε την μητέρα της όπου πέρασαν λίγες ημέρες μαζί. Μάλιστα, θέλησε να δημοσιεύσει και μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία όπως είδαμε είναι ολόϊδιές.

Άννα Βίσση: Συγκίνησε με τη φωτογραφία του εγγονού της - Τι συνέβη;

Η Άννα Βίσση με μια φωτογραφία που δημοσίευσε του εγγονού της, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στην οικογένεια της, αλλά και στους διαδικτυακούς της φίλους που την είδαν και της πάτησαν like. Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της μοναχοκόρης της, Σοφίας Καρβέλα - Αφού όπως λένε τα παιδιά του παιδιού σου είναι δυο φορές παιδιά σου - για αυτό και τους κάνει όλα τα χατίρια, ενώ λατρεύει να περνάνε χρόνο όλοι μαζί.

Πριν λίγες ημέρες λοιπόν έκατσε στο πιάνο με τον μικρό της εγγονό και έπαιξαν μουσική, μάλιστα, η Άννα Βίσση συγκινήθηκε και θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως φαίνεται ο εγγονός της, ακολουθεί τα μουσικά της βήματα και έγραψε στη λεζάντα της «Ένα αστέρι γεννιέται» με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά». Δείτε ωστόσο περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Άννα Βίσση εγγόνια