Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια των κιλών

Με μαγιό πόζαρε η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία κάνει με την οικογένεια της τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η παρουσιάστρια, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εμφανής.

«Κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό μαζί με γυμναστική. Δεν είμαι τέλεια, πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά και δεν κατάφερνα να βάλω στοπ, εκεί ξέσπασα αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω κι αυτή την πλευρά μου», είχε απαντήσει η ίδια σε σχετική ερώτηση διαδικτυακού της φίλου στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη διατροφή της.

Πριν λίγες ώρες, η Αντελίνα Βαρθακούρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μερικές φωτογραφίες της όπου πόζαρε με μαγιό και όπως πάντα είναι μια κούκλα.

Να σημειώσουμε πως επίσης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και μία κατάθεση ψυχής για όλα όσα διδάχθηκε μέσα στο 2020 από τα λάθη της και τις επιλογές της.

Ξεκίνησε διατροφή η Αντελίνα Βαρθακούρη - Το σχόλιο για τα κιλά που έχασε

Διατροφή έχει ξεκινήσει η Αντελίνα Βαρθακούρη και έκανε την αποκάλυψη στο λογαριασμό της στο Instagram μετά από ένα σχόλιο διαδικτυακού της φίλου για την αλλαγή στην εμφάνιση της και τα κιλά που έχει χάσει.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί συχνά με τους θαυμαστές της μέσω αναρτήσεων ή Q&A που πραγματοποιεί.

Χθες, η Αντελίνα Βαρθακούρη, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους χωρίς να διστάσει και ένα και μια αποκάλυψη για τα κιλά της. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει διατροφή.

Αντελίνα Βαρθακούρη κιλά

«Φαίνεσαι πιο αδύνατη. Έκανε κάποια διατροφή;», την ρώτησε με την παρουσιάστρια να απαντάει «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ αν το βλέπεις. Ναι κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό με γυμναστική». Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε η Αντελίνα έκανε μια δημόσια έκκληση.

Αντελίνα Βαρθακούρη μαλλιά