Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έκανε εξόρμηση με σκάφος, παρέα με καλούς φίλους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές λόγω της εκπομπής. Άφησαν για λίγο την κορούλα τους Μελίτα Δήμητρα στους γονείς τους και χαλάρωσαν κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιραζόταν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διάφορες στιγμές από το ταξίδι . Δες ωστόσο και ένα ατύχημα που είχε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου ταξίδι Αίγινα

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου φωτογραφίες με μαγιό

Ελένη Χατζίδου: Έγινε η αποκάλυψη για το νέο της βήμα με τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό όπου έκανε μια αποκάλυψη για το νέο της βήμα στα επαγγελματικά, με το σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι είδαμε την τραγουδίστρια σε ρόλο παρουσιάστρια με το σύζυγό της, όπου και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.

Στην συνέντευξη της, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αν θα την δούμε σε κάτι καινούριο στο χώρο της τηλεόρασης, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μακάρι να σας δούμε και μετά το καλοκαίρι σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή μαζί. Μας αρέσετε πάρα πολύ γιατί είστε καλοπροαίρετοι, ευγενικοί. Η χαρά της ζωής…

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι και μας αρέσουν πολύ. Το θέμα είναι, όταν κάνεις μια δουλειά, να τη γουστάρεις, να την κάνεις με μεράκι, όχι μόνο για το μεροκάματο.

Στη νύχτα που έχω δουλέψει από κοπελίτσα και μάλιστα σε εποχές που οι τραγουδιστές δεν έπαιρναν τα χρυσά νυχτοκάματα κοιτούσα να κάνω τουλάχιστον συνεργασίες που μου άρεσαν με καλλιτέχνες που θα με πήγαιναν ένα βήμα μπροστά. Χαίρομαι λοιπόν που όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς έκανα ένα κομπόδεμα στην τράπεζα που μου έδωσε την ευκαιρία να λέω «όχι» σε κάποιες δουλειές που δεν μου άρεσαν.

Πηγή: Enjoy

Δείτε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεολής Παύλου στον αέρα του OPEN για μια δύσκολη στιγμή.