Ζέτα Μακρυπούλια: Διακοπές χωρίς τον Χατζηγιάννη - Αυτό είναι το "παλάτι" που μένει στην Κύθνο

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Διακοπές χωρίς τον Χατζηγιάννη - Αυτό είναι το

Διακοπές χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη φαίνεται πως κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, βρίσκεται στην όμορφη Κύθνο και το δωμάτιο που μένει είναι σαν "παλάτι".

Όπως έγραψε δημοσίευμα της εφημερίδα Reallife, το φετινό καλοκαίρι είναι δύσκολο για το ζευγάρι, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν κοινές διακοπές.

Μπορεί και από την πλευρά της η Ζέτα Μακρυπούλια να έχει επίσης ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο πριν την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 και ταξίδεψε στην πανέμορφη Κύθνο με τον κολλητό της φίλο, Θανάση Αλευρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια - ηθοποιός έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις από το νησί.

Όπως είδαμε έχουν νοικιάσει σπίτι δίπλα από τη θάλασσα και η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταενθουσιαστεί με το γεγονός ότι η παραλία είναι ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.

«Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί!», έγραψε στην λεζάντα της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε φωτογραφία από το "παλάτι" που μένει η Ζέτα Μακρυπούλια στην Κύθνο

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Να σημειώσουμε πως μπορεί Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης να μην κάνουν μαζί διακοπές, ωστόσο ακόμη και σήμερα που μετρούν 10 περίπου χρόνια σχέσης, παραμένουν φουλ ερωτευμένοι. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από συναυλία του τραγουδιστή το αποδεικνύουν.