Στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη - Στη δημοσιότητα ντοκουμέντα

Τι ετοιμάζει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη - Στη δημοσιότητα ντοκουμέντα

Μέσα από την συχνότητα του MEGA επιστρέφει η Σμαράγδα Καρύδη και ήρθε στην δημοσιότητα ντοκουμέντο από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της παρουσίασης, επιστρέφει μέσα από το κανάλι που την αγαπήσαμε.

Δυο χρόνια λοιπόν μετά το «Νότα Μία» που παρουσίαζε στον ALPHA, η Σμαράγδα Καρύδη κάνει το μεγάλο comeback μέσα από το MEGA όπου όπως έχει γίνει γνωστό και αποκλειστικά εμείς πρώτοι σας είδαμε αποκαλύψει, θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ένα εκατομμύριο yen».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μια backstage φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε.

Σμαράγδα Καρύδη MEGA εκπομπή

Εκτός του MEGA και στον ALPHA η Σμαράγδα Καρύδη

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Σμαράγδα Καρύδη. Συγκεκριμένα, τα αποκάλυψε η ίδια. Η ηθοποιός, επιστρέφει στην τηλεόραση σε αγαπημένη σειρά.

Η Μουρμούρα, πήρε το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στα νέα επεισόδια θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για τα ευχάριστα νέα

Σε συνέντευξή της στο 7 μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον ρόλο της και αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.

«Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ.

Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”». Δείτε που την «τσάκωσε» πρόσφατα ο φακός και θα μείνετε!