Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας φαίνεται πως βιώνει η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη, η οποία γιορτάζει σήμερα μαζί με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη, δύο χρόνια γάμου. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο υπέροχο τρόπο με μία ανάρτηση.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έτσι οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! Σε κάθε τους εμφάνιση είναι απλά αχώριστοι.

Ήταν 25 Αυγούστου του 2018, όταν η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να παντρευτεί τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της και γνωστό καλλιτέχνη, Βαγγέλη Σερίφη! Ο παραδοσιακός γάμος της αγαπημένης τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, το χωριό του συζύγου της, χωρίς πολλές πολυτέλειες και ελάχιστους καλεσμένους.

Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν κατάλαβα ποτέ πως πέρασαν 2 χρόνια… είναι σαν να σε γνώρισα χτες…».

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε και μία φωτογραφία με τη μαμά της. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Ολόγυμνη στην ντουζιέρα η Κατερίνα Στικούδη - Η νέα φωτογραφία που άφησε «ξερό» το Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε για ακόμα μία φορά, να αφήσει όλο τον κόσμο του Instagram, «ξερό» με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ποζάρει ολόγυμνη μέσα στην ντουζιέρα της και μοιράζει πολλαπλά εγκεφαλικά.

Πρόκειται με διαφορά για μία από τις πιο εκρηκτικές Ελληνίδες. Κάθε εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη έχει τον τρόπο να «τρελάνει» το κοινό και όχι άδικα.

Έχοντας κάνει έναν δικό της χαμό λοιπόν με τη συνεργασία της με την Ελευθερία Ελευθερίου και την υποτιθέμενη κόντρα τους, η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ρίξει το Instagram.

Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα της και πόζαρε εντελώς γυμνή μέσα στην ντουζιέρα του σπιτιού της.