Σύσσωμη η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Μπήκαν στο στούντιο του Happy Day

Έπιασαν ήδη δουλειά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σύσσωμη η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Μπήκαν στο στούντιο του Happy Day

Σε λίγο καιρό πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και έτσι σήμερα, σύσσωμη η ομάδα που θα έχει στο πλευρό της φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μπήκε στο στούντιο του Happy Day, τηρώντας σε κάθε περίπτωση τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού.

Η πρωινή εκπομπή πρόκειται να επιστρέψει εμφανώς ανανεωμένη, ενώ στο δυναμικό της θα έχει και δύο πρόσωπα του MasterChef που θα φέρουν τα πάνω κάτω!

Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τις συσκέψεις της ομάδας στις οποίες και… τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού.

«Επιστροφή στο γραφείο και την καθημερινότητα με την πιο happy ομάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Φυσικά με αρνητικό τεστ COVID-19 που κάναμε επιστρέφοντας! Και μην ακούσω κανέναν να λέει καλό χειμώνα».

Μετά από 2 χρόνια απουσίας θα βρίσκεται στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι και αν είχαμε σημαντικές αποχωρήσεις από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ωστόσο θα έχει μια νέα είσοδο - έκπληξη. Στο Happy Day θα δούμε ένα πρόσωπο, το οποίο απουσίαζε από την τηλεόραση για 2 ολόκληρα χρόνια.

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής, ανακοινώθηκε επίσημα το νέο μέλος που θα βρίσκεται στο πάνελ, μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά.

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά από 2 χρόνια απουσίας

Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη. Η ίδια ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εκπομπή μέσω Instagram, με μία φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, στην οποία έγραψε ως λεζάντα:

«Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα! Από τη μια η χαρά, ο ενθουσιασμός, η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι. Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι, όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά; #firstdayatwork #endofvacation #happyday #letsgetstartedbaby».

Μέχρι να επιστρέψουν και πάλι όλοι στις θέσεις τους στην εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο. Δείτε φωτογραφίες της με μαγιό.