Καλό μεσημεράκι: Χαρές για τον Νίκο Μουτσινά πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Εικόνα ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: Χαρές για τον Νίκο Μουτσινά πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» επιστρέφει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και η επίσημη σελίδα στο instagram, έκανε γνωστές τις χαρές του Νίκου Μουτσινά, με μερικές αναρτήσεις λίγο πριν την πρεμιέρα.

Η ομάδα που αγαπήσαμε να βλέπουμε τα μεσημέρια μας, έκανε την επίσημη φωτογράφιση για την νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως μάλιστα, έχουν κάνει και άλλες εκπομπές, όπως το Έλα χαμογέλα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μάλιστα, ένα στιγμιότυπο από την φωτογράφιση θέλησε να μοιραστεί και ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το Καλό Μεσημεράκι και η ομάδα του από τις 14 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να μας χαρίσουν ξανά, απίστευτες στιγμές γέλιου, όπως μόνοι εκείνοι ξέρουν.

Καλό μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Καλό Μεσημεράκι: Ήρθε το βίντεο που περίμεναν όλοι - Έπος με τον Νίκο Μουτσινά

Μόλις πριν από λίγο, ήρθε επιτέλους μετά από καιρό, το βίντεο που περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία όλοι οι τηλεθεατές της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς είναι απλά επικός στο πλευρό των αγαπημένων του συνεργατών.

Η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και μετά τα teasers που είχαν κυκλοφορήσει, βγήκε επιτέλους και το τρέιλερ της νέας σεζόν!

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash παρτάρουν μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος έρχεται η στιγμή που πρέπει να επιστρέψουν στο πλατό για τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής!

Επικό βέβαια ήταν και ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το εδώ!