Βραδινή έξοδος για τον Γιάννη Λάτσιο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βραδινή έξοδος για τον Γιάννη Λάτσιο - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Ο Γιάννης Λάτσιος συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και έτσι χθες βράδυ, πραγματοποίησε μία ιδιαίτερη βραδινή έξοδο και έβγαλε μερικές φωτογραφίες στη δημοσιότητα, οι οποίες «τρέλαναν» για τα καλά όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του, μια άλλη ημέρα, φωτογραφία με την οικογένεια του και μια τρίτη φορά, δική του φωτογραφία που εξέπληξε αρκετούς καθώς σε αυτήν αποτυπωνόταν το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που είχαμε καιρό να δούμε.

Βέβαια, αυτή τη φορά ανέφερε ότι βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, εκεί όπου έχει το εξοχικό του και είναι οι συγγενείς του… και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το απέραντο γαλάζιο αλλά και φωτογραφίες από τα υπέροχα πιάτα που δοκίμασε χθες βράδυ, 25 Αυγούστου κατά την βραδινή του έξοδο.

Γιάννης Λάτσιος Ξυλόκαστρο
Γιάννης Λάτσιος διακοπές

Το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο - «Του είπα θέλω να...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τον Γιάννη Λάτσιο και για το ταξίδι που είχαν κάνει όταν παντρεύτηκαν, με την παρουσιάστρια να περιγράφει ακριβώς τι ήθελε να του ζητήσει.

Όπως κάνει σχεδόν καθημερινά, έτσι και σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη "ταξίδεψε" σε ένα νησί της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Αμοργό. Συνομιλώντας λοιπόν με την αντιδήμαρχο του νησιού, θέλησε να περιγράψει την πρώτη φορά που επισκέφθηκε αυτόν τον "μαγευτικό" προορισμό.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως όταν είχε παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, του είχε ζητήσει να πάνε μαζί διακοπές στην Αμοργό, μιας και ήταν ένα ήσυχο και όμορφο νησί.

Με τον Γιάννη Λάτσιο βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη είχε πάει και στην Μύκονο. Δείτε τη εδώ στην παραλία με μαγιό το 2008.

Αυτό ήταν το δημόσιο σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο

«Έχω πολλά χρόνια να πάω. Τι θα έβλεπα τώρα αν ερχόμουν στο νησί μετά από 10 χρόνια; Θα έβλεπα αλλαγές στις παραλίες που απ΄ότι θυμάμαι δεν ήταν αρκετά προσβάσιμες; (...) Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Γιατί έχω να έρθω 19 χρόνια στο νησί, με θυμάστε ε; Τότε παντρεύτηκα με τον Γιάννη και του λέω θέλω να πάμε εκεί.
Δύο μακρινά νησάκια είχα βρει, πάντα τέτοιες ήταν οι επιλογές μου, όσο γίνεται πιο ήσυχα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.