Πρεμιέρα για το Still Standing και τη Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1

Μόλις έγινε η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Still Standing και τη Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1

Σε λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου και η αγαπημένη της εκπομπή Still Standing πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή και τις αλλαγές στους κανόνες.

Το Still Standing επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Είναι αγαπημένο. Είναι απρόβλεπτο. Είναι διασκεδαστικό. Είναι το «Still Standing» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας, βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.

Οι κανόνες και οι αλλαγές
Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.

Δέκα μονομαχίες γνώσεων με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο. Μια λάθος απάντησή του αρκεί για να ανοίξει η καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούριου κύκλου επιβίωσης.

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».

H Μαρία Μπεκατώρου για την πρεμιέρα του Still Stanging στον ΑΝΤ1:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το Still Standing επιστρέφει. Παρόλο που μπαίνουμε στην 4η χρονιά του παιχνιδιού, εγώ για κάποιο λόγο νοιώθω σαν να είναι η 1η του. Φέτος, έχουμε κάνει τρομερή ανανέωση. Είναι σαν να ξαναγίνεται το Still Standing από την αρχή. Φανταστικές νέες κατηγορίες (κάποιες από αυτές τις “κλέψαμε” από το Still Standing Golden Edition), στιγμές με κέφι, πολύ τραγούδι, πολλή μουσική.

Οι παίκτες είναι και φέτος – όπως πάντα άλλωστε- απρόβλεπτοι και σκοπός τους είναι να περάσουν καλά, αλλά και να κερδίσουν χρήματα. Έρχονται για να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να ανταγωνιστεί ο ένας τον άλλο. Τους ενδιαφέρει η διαδρομή. Κάθε φορά που τελειώνει το “Still Standing” είναι σαν να έχω γνωρίσει χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους και εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο πλατό… τρελαίνομαι!!!!!»

«Still Standing». Ένα παιχνίδι γνώσεων μέχρι… τελικής πτώσης! Πρεμιέρα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά στον ΑΝΤ1!

Βέβαια, τα γυρίσματα του Still Stanging έχουν σταματήσει προσωρινά λόγω κορωνοϊού και αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται ακόμα σε διακοπές και δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Χαρές για την Μαρία Μπεκατώρου - Τι συνέβη;

Για ακόμη μια σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Still Standing» και οι χαρές για την παρουσιάστρια έγιναν γνωστές με το άκρως χιουμοριστικό trailer που βγήκε στην δημοσιότητα.

Το "Still Standing" είναι η ελληνική εκδοχή του ισραηλινού παιχνιδιού γνώσεων "La'uf al HaMillion" και προβάλλεται από τον την συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου τις σεζόν 2017-2020.

Λόγω του ότι σημειώνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, η Μαρία Μπεκατώρου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας χαρίζει ξανά απίθανες στιγμές γέλου.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλατό και για εκείνη όπως και για τους παίκτες άνοιξε η καταπακτή και… έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Μέχρι όμως κάνει πρεμιέρα το παιχνίδια, η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της με "καυτά" μπικίνι.