Έτσι καλωσόρισε τον Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το Happy Day κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτσι καλωσόρισε τον Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει επιτέλους στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τον καλωσορίσει πίσω στην ομάδα της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και με μία φωτογραφία σκέτη απόλαυση!

Με το τέλος της φετινή τηλεοπτικής σεζόν είχε γίνει πολύς λόγος σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Λίγο καιρό αργότερα έγινε και επίσημα γνωστό πως ο παρουσιαστής θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την ίδια μάλιστα να σχολιάζει την επιστροφή του σε μία συνέντευξή της.

Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον καλό της φίλο και γράφει: «Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας αγαπημένες μας».

Έγινε η ανακοίνωση που περιμέναμε για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, κυκλοφόρησε από τον ALPHA, η επίσημη ανακοίνωση που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό με ένα εμφανώς ανανεωμένο πρότζεκτ.

Oι… Happy Days ξεκινούν από τις 7 Σεπτεμβρίου και πάλι στον Alpha. Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους στις 08:00, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει, και με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη - οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή - έρχονται στην πρωινή παρέα για να εμπλουτίσουν την κουζίνα σας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής.

Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 8η σεζόν θα βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη.

Λίγες μέρες απομένουν για να είναι ξανά όλες οι ημέρες μας HAPPY!