Μεγάλη κόντρα για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Μεγάλος ο ανταγωνισμός της τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη κόντρα για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Μεγάλη θα είναι την νέα τηλεοπτική σεζόν η κόντρα για τα νούμερα της τηλεθέασης και στα δελτία ειδήσεων. Και για την Σία Κοσιώνη ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, όπως και για τα υπόλοιπα κανάλια, εκτός του ΣΚΑΙ.

Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έχουν κάνει αλλαγές στα προγράμματα τους και έχουν αλλάξει ώρα μετάδοσης των δελτίων, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τον πήχη και να αυξήσουν τα νούμερα.

Η Σία Κοσιώνη την Δευτέρα επανέρχεται στις οθόνες μας, ωστόσο μαζί της επιστρέφει και ο Αντώνης Σρόιτερ στον ALPHA. Τα δυο δελτία παίζουν απέναντι, αφού το δελτίο του ΣΚΑΪ θα βγει στον αέρα στις 19.50 και του ALPHA πενήντα λεπτά νωρίτερα στις 19.00.

Ωστόσο, ο σκληρός ανταγωνισμός δεν σταματάει εκεί. Από τις 7 Σεπτέμβρη, απέναντι από τον Σρόιτερ θα παίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, ενώ απέναντι από την Κοσιώνη, η Μάρα Ζαχαρέα στο STAR.

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός μας φακός, αποκλειστικά είχε απαθανατίσει την Σία Κοσιώνη σε γνωστή παραλία των Χανίων να κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα με τον γιο της, αλλά και να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο πριν την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ

Σε λίγες ημέρες ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, επιστρέφει η Σία Κοσιώνη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο, πριν την πρεμιέρα της έκανε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών με την οικογένεια της, καθώς, από Δευτέρα θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει στο κανάλι, η Σία Κοσιώνη κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα με τον γιο της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Στην δημοσιότητα να σημειώσουμε πως είχε έρθει και μια φωτογραφία από τις πρώτες βουτιές της Σίας Κοσιώνη στην θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη παραλία