Θρήνος! Πέθανε 19χρονος Youtuber

Θλίψη για τον πρόωρο θάνατό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε 19χρονος Youtuber

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του διαδικτύου με την είδηση πως ένας 19χρονος youtuber πέθανε μετά από εγκεφαλική βλάβη που υπέστη, σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές του.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε στο Instagram η 19χρονη σύζυγός του, Camryn, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2015. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί δυο κόρες, τη δίχρονη Collette Briar και την Delilah Rose, που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό.

Η Camryn ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε πως μετά τις 13 Αυγούστου και για έξι ημέρες ο σύζυγός της μπήκε σε κώμα και τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα πως ο Landon πέθανε σώζοντας άλλες ζωές, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του.

Landon Clifford πέθανε

Ο Landon και η Camryn έδειχναν στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή στο δημοφιλές κανάλι τους στο Youtube, Cam& Fam, που έχει πάνω από 1.3 εκατομμύρια subscribers, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με το θάνατο του Δημήτρη Μπαλλή.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος τραγουδιστής στα 34 του

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας πασίγνωστος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 34 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του ενώ τα αίτια του θανάτου του ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο λόγος για τον Riley Gale, τραγουδιστή του συγκροτήματος Power trip.

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο τραγουδιστής και αδελφός μας, Riley Gale, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Ο Riley, ήταν φίλος, αδελφός και γιος.

Ήταν ένας larger than life rock star και ένας ταπεινός και γενναιόδωρος φίλος. Με τους στίχους και τη μεγάλη καρδιά του βοήθησε πολύ κόσμο. Τους αντιμετώπιζε όλους σαν φίλους και πάντα βοηθούσε τους γύρω του.

Riley Gale θάνατος

Θα γιορτάσουμε τη ζωή του Riley και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σπουδαία δουλειά που έκανε στη μουσική, τη φιλανθρωπία και τη αγάπη που άφησε πίσω. Εσείς, οι οπαδοί σημαίνατε πολλά για αυτόν και να ξέρετε πόσο ξεχωριστοί είσαστε» αναφέρει στην ανακοίνωση του συγκρότημα.

Αν και η πορεία τους ως μπάντα μετρά πάνω από 12 χρόνια, οι Power Trip έβγαλαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2013 ενώ το δεύτερο που κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο Nightmare Logic βρέθηκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ εκείνης της χρονιάς, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για τον θάνατο του Θανάση Βεζάκη.