Άναψε "φωτιές" με το μπικίνι της η Μαρία Καζαριάν - Το διαδίκτυο παραμιλάει με το σώμα της

Φοβερή φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναψε

Η Μαρία Καζαριάν προσπαθεί να απολαύσει όσο έμεινε από τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ανεβάσει μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία και ανάψει μερικές φωτιές με το μπικίνι της, καθώς όλο το διαδίκτυο παραμιλάει με το υπέροχο σώμα της.

Η πρώην παίκτρια του Μy Style Rocks είναι αναμφίβολα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και έτσι κάθε εμφάνισή της είναι αρκετή για να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Ποζάροντας λοιπόν με ένα αποκαλυπτικό ασπρόμαυρο μπικίνι, προκάλεσε σωστό πανικό στα social media και τα likes έπεσαν "βροχή" μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Να σημειώσουμε βέβαια πως πανικό με το μπικίνι της προκάλεσε και η αδερφή της, Ειρήνη Καζαριάν. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Μαρία Καζαριάν: Ευχάριστα νέα - Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με το σύντροφό της

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Μαρία Καζαριάν και το σύντροφό της. Αποκαλύφθηκε πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τι συνέβη λοιπόν ανάμεσα τους;

Η παίκτρια του My style rocks είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Τζαμίλ ένας Λιβανέζος επιχειρηματίας.

Η Μαρία Καζαριάν μάλιστα, έχει επισκεφτεί τη Βηρητό και έχει γνωρίσει τους γονείς του κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε ένα από τα επεισόδια του show μόδας.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού η Νάνσυ Παραδεισανού, το ζευγάρι έκανε πριν λίγες ημέρες το επόμενο βήμα στη σχέση του. «Εδώ και μερικούς μήνες έχει μετακομίσει στο σπίτι του στα νότια προάστια. Είναι πάρα πολύ καλά και νομίζω πώς σύντομα θα έχουμε και το αμέσως επόμενο βήμα...».

Πριν από λίγες εβδομάδες να σημειώσουμε πως ο φωτογραφικός φακός, την είχε απαθανατίσει να κάνει βόλτα με το ποδήλατο της και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίας Καζαριάν με τον οποίο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Μαρία Καζαριάν κλέβει τις εντυπώσεις στο My Style Rocks! Έχετε δει όμως τον κούκλο σύντροφο της; Θα πάθετε πλάκα μόλις τον δείτε!

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν βρίσκεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ.

Η ίδια διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και είναι ερωτευμένη , ενώ λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος κατάγεται από τον Λίβανο.

Άλλωστε η ίδια είχε μιλήσει και για αυτό στο πλατό του παιχνιδιού: «Το έχω ζήσει. Έχω σύντροφο από τον Λίβανο, είναι αληθινή ιστορία».

Ο σύντροφος της είχε γενέθλια και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί τρυφερά μέσω Instagram:

«Χρόνια πολλά στον απίθανό σύντροφό μου στο ‘έγκλημα’ για μια ζωή. Σε αγαπώ JK xx» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε εντωμεταξύ μια ένταση που είχε στο πλατό του παιχνιδιού