Τζούλια Νόβα: Έκανε το πρώτο σχόλιο για το νέο δεσμό του Γιάννη Μάρκου

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Νόβα: Έκανε το πρώτο σχόλιο για το νέο δεσμό του Γιάννη Μάρκου

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα On Time και στην Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα θέλησε να κάνει το πρώτο σχόλιο για το νέο δεσμό του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Μάρκου, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο χωρισμός του ζευγαριού λίγο καιρό πριν τον γάμο έφερε κανονική ταραχή στην ελληνική showbiz, ενώ τα σχόλια που ακούστηκαν από τον έναν για τον άλλον ήταν απλά συγκλονιστικά.

Η Τζούλια Νόβα σε νέα της συνέντευξη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πλέον τα πράγματα είναι καλά ανάμεσα σε εκείνη και στον πρώην σύντροφό της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ο ίδιο βρίσκεται και πάλι σε σχέση.

«Με τον Γιάννη ευτυχώς πολύ καλύτερα. Πλέον, του έφυγε ο έντονος θυμός και οι έντονες εκρήξεις. Από ό,τι ξέρω πρέπει να έχει δεσμό, οπότε όλα καλά», είπε η Τζούλια Νόβα, η οποία πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ο νέος δεσμός του Γιάννη Μάρκου, τον οποίο σχολίασε η Τζούλια Νόβα

Ο Γιάννης Μάρκου που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό με τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα, εθεάθη στο Rayen με νέα μελαχρινή συνοδό και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ μαζί της.

Ο Γιάννης Μάρκου, φαίνεται πως μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό με το ξανθό μοντέλο έκανε μια νέα αρχή στη ζωή του και βρήκε τον έρωτα στα μάτια της όμορφης μελαχρινής που θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως οι δυο τους στην αρχή ήταν αρκετά μαγκωμένοι αλλά στην συνέχεια "λύθηκαν" και αγκαλιάζονταν χωρίς να τους απασχολούν ιδιαίτερα τα αδιάκριτα βλέμματα των τριγύρω.

Να τονίσουμε, πως λίγες ημέρες πριν είχε βγει ο ίδιος στην τηλεόραση και είχε πει πως έδιωξε την Τζούλια Νόβα από το σπίτι, κάτι το οποίο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Μάρκου με την μελαχρινή συνοδό

Γιάννης Μάρκου νέα σύντροφος

Γιάννης Μάρκου χωρισμός Τζούλια Νόβα

Λίγο μετά τα τρυφερά αυτά τετ-α-τετ ο Γιάννης Μάρκου έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα

Οι κάμερες της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή το συγκεκριμένο βράδυ έπιασαν στα πράσα τον Γιάννη Μάρκου σε ραντεβού με μελαχρινή και κούκλα γυναίκα. Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως... ευελπιστεί να συνοδεύεται! Που πάει να πει πως μάλλον τον πετύχανε στο πρώτο του ραντεβού. Λέτε να ευδοκιμήσει και να τον δούμε σε κάποια σχέση;

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής κούκλας που στάθηκε δίπλα του: