Έρχεται ξανά στο OPEN η Αννίτα Πανιά - Στο πλευρό της πρόσωπο του ΣΚΑΙ

Έκανε την ανατροπή η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρχεται ξανά στο OPEN η Αννίτα Πανιά - Στο πλευρό της πρόσωπο του ΣΚΑΙ

Μέσα από την συχνότητα του OPEN επιστρέφει για ακόμη μια φορά η Αννίτα Πάνια κάνοντας έτσι την ανατροπή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκεται και ένα πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ.

Τι και αν όλοι λέγαμε και πιστεύαμε πως το Αννίτα Κοίτα δεν θα επέστρεφε, μιας και η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της πως δεν θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο, τελικά όπως φαίνεται όχι μόνο γυρνάει, αλλά γυρνάει και με το ίδιο project.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, η Αννίτα Πάνια συνεχίζει στο OPEN τα Σαββατοκύριακα και ετοιμάζεται και για πρεμιέρα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι για να κρατήσει ένα χορταστικό και άκρως απολαυστικό τετράωρο παρέα στους τηλεθεατές.

Όπως συνεχίζει η δημοσιογράφος, η Γωγώ Σαμπάνη, που βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου, αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ενώ πέρα από τον Σωτήρη Καραμίτζα αναζητούνται ακόμη δυο συνεργάτες που θα εμπλουτίσουν το πάνελ.

Δείτε ωστόσο, με ποια καλή παρέα περνούσε τα βράδια της δίπλα στην πισίνα.

Έτσι είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της η Αννίτα Πάνια στο OPEN

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα του Open το απόγευμα της Κυριακής 20/7 και η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια θέλησε να πει το δικό της αντίο στους τηλεθεατές.

«Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία, ευτυχία, να φύγει ο κορονοϊός… Να προσέχετε τους εαυτούς σας, να προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας όλη αυτή τη χρονιά». Έπειτα, ευχαρίστησε θερμά όλους της τους συνεργάτες.

Άγνωστο παραμένει το αν θα δούμε την Αννίτα Πάνια του χρόνου στο Open ή σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Αναμένουμε ανακοινώσεις... Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα την δούμε σε ένα παρόμοιο project αφού η ίδια πριν καιρό είχε δηλώσει πως δεν αντέχει ακόμα μια τέτοια πολύωρη εκπομπή...