Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου - Η αλλαγή στην εμφάνιση της που θα σας αφήσει άναυδους

Απίστευτη αλλαγή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος η Ελένη Χατζίδου - Η αλλαγή στην εμφάνιση της που θα σας αφήσει άναυδους

Σαν ένας άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε η Ελένη Χατζίδου στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι #NOT». Η τραγουδίστρια έκανε μια αλλαγή στην εμφάνιση της, η οποία σίγουρα θα σας αφήσει άναυδους.

Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές μας καλημέρισαν με μεγάλα χαμόγελα και χαρά, ωστόσο «μείναμε» όταν είδαμε την Ελένη Χατζίδου, αφού άλλαξε τα μαλλιά της, χωρίς να μας προειδοποιήσει για την αλλαγή.

Την είδαμε με καρέ καστανόξανθα μαλλιά, τα οποία μπορούμε να πούμε ότι της πηγαίνουν πάρα πολύ! Βέβαια, πρόκειται για απλά μια περούκα όπως αποκάλυψε.

«Δεν ήθελα να το πω αλλά ναι είναι δε λέω ψέματα», απάντησε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής - η οποία σαρώνει σε τηλεθέαση - στην ερώτηση της Νάταλι Κάκκαβα.

Ελένη Χατζίδου καρέ μαλλιά

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου - «Κάθε ημέρα με κάνει να...»

Ελένη Χατζίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό missGlitter την οποία συνόδευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένεια της και έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Λάμπει με τον δικό της τρόπο, αυτόν που ξέρει ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτόν που έχει επιλέξει εκείνη, αυτόν που της ζωγραφίζει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη... Η Ελένη Χατζίδου είναι μια γυναίκα δυναμική και γλυκιά ταυτόχρονα, ξέρει να διεκδικεί τα θέλω της χωρίς υποχωρήσεις, η μουσική είναι η δεύτερη φύση της και πρώτη προτεραιότητά της πλέον η κόρη και ο άντρας της. Είναι τα δύο πρόσωπα που δεν φεύγουν στιγμή από το μυαλό της, είναι εκείνοι που την κάνουν καθημερινά καλύτερο άνθρωπο... Γιατί η ζωή της πλέον έχει... οδό και αριθμό... Θα λέγαμε “Ευτυχίας 40”, αφού στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της έχει αγγίξει το όνειρο!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Κάπου ανάμεσα στα ρεφρέν που σιγοτραγουδούσε, στα βιντεάκια με την κόρη της που μας έδειχνε συνέχεια αλλά και στα τηλέφωνα με τον άντρα της, η Ελένη Χατζίδου απόλαυσε -και με το παραπάνω- τη φωτογράφισή της για το missGLITTER σαν μικρό παιδί, δεν γκρίνιαξε λεπτό, δεν κουράστηκε στιγμή κι ας ήταν από τις 6 το πρωί στο πόδι, σχεδόν 12 ώρες ασταμάτητα! Η πολλή δουλειά μάλλον είναι στα... χόμπι της, αυτά που απολαμβάνει και χαίρεται, αφού “εξαργυρώνεται” με την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Δείτε εδώ όσον αφορά τα επαγγελματικά της, πως πάει σε τηλεθέαση η εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT», που παίζει μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Ελένης Χατζίδου όπου έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου

Εδώ και έναν χρόνο η ζωή σου έχει αλλάξει... Παντρεύτηκες, έφερες στον κόσμο την κόρη σου... Πες μου πώς βιώνεις αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά σου;

Είναι μια αλλαγή την οποία επέλεξα να κάνω στην ζωή μου. Σίγουρα είναι όλα καινούργια και διαφορετικά, αλλά η ευτυχία είναι η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την καθημερινότητά μου.

Φανταζόσουν αλήθεια ότι μέσα σε έναν χρόνο θα έκανες τόσα πολλά στην προσωπική σου ζωή;

Όχι δεν το φανταζόμουν, ήρθαν όλα τόσο γρήγορα, τόσο ξαφνικά... Έτσι είναι, όμως, ο κεραυνοβόλος έρωτας, έρχεται απρόσμενα στη ζωή σου και σ' την αλλάζει για πάντα .

Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στον Ετεοκλή και είπες “αυτός θέλω να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου”;

Τα πάντα με τράβηξαν σ' εκείνον! Ο τρόπος που με προσέγγισε, η ευγένειά του αλλά και η μαγκιά του όπου χρειάζεται, η ωριμότητα και το πώς αντιλαμβάνεται και χειρίζεται τα πράγματα, αλλά πάνω απ' όλα ο μοναδικός τρόπος που μου δείχνει καθημερινά ότι με αγαπάει .

Είχες φοβηθεί μήπως δεν μπορέσεις να κάνεις παιδί, οικογένεια; Είχες, εννοώ, το άγχος του “εγώ πότε θα γίνω μάνα;”...

Δεν θα το έλεγα άγχος όσο προβληματισμό. Ήταν κάτι που με απασχολούσε και αρκετές στιγμές το σκεφτόμουν. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου αλλά αν είσαι τυχερή και τον βρεις τότε η δημιουργία οικογένειας είναι φυσική εξέλιξη.

Τι σε έχει δυσκολέψει περισσότερο στη μητρότητα;

Το πιο δύσκολο ήταν ο θηλασμός. Ήξερα ποσό καλό είναι για το παιδί και προσπάθησα να τον κρατήσω όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά όταν έφτασα σε σημείο που ένιωθα ότι καταρρέω, κυρίως λόγω έλλειψης ύπνου, σταμάτησα. Το μωράκι επειδή έχει τρομερή σχέση με τη μανούλα, τα αντιλαμβάνεται όλα και δεν ήθελα να του μεταδίδω άσχημα συναισθήματα.

Ελένη Χατζίδου φωτογράφιση missGlitter

Ο Ετεοκλής σε βοηθάει με τη μικρή; Γιατί δουλεύει και πολλές ώρες... Είναι καλός μπαμπάς;

Η αλήθεια είναι πως τις καθημερινές όσο και να θέλει να βοηθήσει δεν μπορεί. Λείπει όλη μέρα αλλά φαντάζομαι αυτό γίνεται σε όλες τις οικογένειες. Θυμάμαι και η δική μου η μαμά πάντα αυτό έλεγε και ο πατέρας μου είχε παράπονο το ότι δεν μας χάρηκε όσο ήμασταν μωράκια, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Φροντίζουμε να περνάμε τα Σαββατοκύριακο όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί και να αναπληρώνουμε έτσι το χαμένο έδαφος. Η μικρή θεωρώ πως είναι η προτεραιότητά σου...

Δείτε εδώ μια από τις πιο τρυφερές αναρτήσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την κορούλα τους.

Μπορείς να μου περιγράψεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα για εκείνη, τις επιθυμίες σου, τους φόβους σου...

Αυτό που σκέφτομαι προς το παρόν είναι να έχει την υγεία της και να γίνει ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία! Να πάρει γερές βάσεις από εμάς για να μπορεί να αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις, γιατί το ότι θα έρθει αντιμέτωπη με δυσκολίες και προβλήματα είναι αναπόφευκτο!Θέλω να έχει, όμως, τη δύναμη και τις γνώσεις να τα αντιμετωπίζει όλα!

Στην σχέση σου με τον Ετεοκλή τι άλλαξε με τον ερχομό της μπέμπας;

Έχουμε δεθεί στο 100%, είμαστε πια οικογένεια!

Η Μελίτα-Δήμητρα σε ποιον μοιάζει περισσότερο;

Ξεκάθαρα στον μπαμπά της!

Αλήθεια, πότε θα κάνετε τη βάφτιση της μικρής; Θα γίνει και ο θρησκευτικός σας γάμος μαζί;

Πρώτα ο Θεός 19 Σεπτεμβρίου θα κάνουμε και τα δύο Μυστήρια μαζί.

Ως γονείς, εσύ και ο Ετεοκλής, θεωρείς πως θα την κακομάθετε;

Σκοπός ζωής πια είναι να μεγαλώσουμε το κορίτσι μας με αρχές και αξίες. Είναι δύσκολο να βρεις ισορροπίες ώστε να μην την κακομάθεις και να αντισταθείς ώστε να μην της κάνεις όλα τα χατίρια. Σίγουρα, όμως, το πρώτο πράγμα που θέλουμε να μάθει είναι να είναι ανεξάρτητη και ότι όλα στη ζωή κερδίζονται με κόπο.

Πώς καταφέρνεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο; Και προσωπική ζωή και οικογένεια και δουλειά;

Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω και σίγουρα δεν μεταφέρω τα προβλήματα και τις εντάσεις από το ένα κομμάτι της ζωής μου στο άλλο.

Με τον Ετεοκλή πώς διαχειρίζεστε τις διαφωνίες και τους τσακωμούς σας;

Τσακωμούς με τον Ετεοκλή δεν έχουμε και τις διαφωνίες που υπάρχουν φροντίζουμε να τις λύνουμε στην αρχή τους, ώστε να μην χρειαστεί να γίνει καβγάς κάποια στιγμή. Η επικοινωνία και ο σεβασμός είναι τα μυστικά για να μην φτάνεις σε στιγμές έκρηξης και μεγάλης έντασης

Πώς τα βρίσκετε εντέλει; Υποχωρεί κάποιος;

Κανένας μας δεν έχει εγωισμό στο σπίτι. Είναι δεδομένο πως ό,τι και να πω στον Ετεοκλή ή εκείνος σ' εμένα είναι αποτέλεσμα αγάπης, όποτε, ύστερα από συζήτηση, όποιος από τους δυο μας έχει άδικο υποχωρεί. Πάντα, όμως, χωρίς να το απαιτήσει ο άλλος, αλλά επειδή πραγματικά καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος .

Για τον εαυτό σου έχεις χρόνο; Προλαβαίνεις να κάνεις ό,τι έκανες και πριν γίνεις μαμά;

Δεν στερούμαι τίποτα πραγματικά! Κάνω τον προγραμματισμό μου ώστε να τα έχω όλα σε τάξη και απολαμβάνω τη νέα μου πραγματικότητα!

Η εμπειρία σας με τον Ετεοκλή στο J2US πώς ήταν; Ποιο ήταν το καλύτερο και ποιο το χειρότερο που θυμάσαι από το σόου; Θα το ξανακάνατε;

Χαίρομαι πολύ που ο άντρας μου μπόρεσε μέσα από το παιχνίδι να γνωρίσει κατά μία έννοια τον κόσμο μου. Το διασκεδάσαμε πολύ! Φτάσαμε στον ημιτελικό και το καλύτερο που κρατάω είναι ότι οι κριτές αναγνώρισαν πως ο Ετεοκλής είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη από όλους τους διαγωνιζόμενους, το είπε και η Δέσποινα Βανδή, άλλωστε.

Δείτε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο J2US.

Ελένη Χατζίδου συνέντευξη missGlitter

Και πάλι μαζί με τον Ετεοκλή στο πρωινό του Open! Μάλλον δεν πιστεύεις αυτό που λένε πολλοί πως με τον άντρα σου δεν πρέπει να είσαι συνέχεια μαζί αλλά να του λείπεις λιγάκι...

Κι όμως όσο κι αν φαίνεται περίεργο, μου λείπει πολύ! Στην ουσία βλεπόμαστε μόνο Σαββατοκύριακα... Στην εκπομπή αφοσιωνόμαστε τόσο, που ναι μεν χαίρομαι για το γεγονός ότι είμαστε μαζί, αλλά από την άλλη δεν χαλαρώνουμε ως ζευγάρι, όπως κάνουμε στο σπίτι μας, δεν συζητάμε κάτι εκτός δουλειάς, είναι τελείως διαφορετικό!

Τα άγχη και τις τυχόν κόντρες που δημιουργούνται στη δουλειά δεν τα μεταφέρετε στο σπίτι; Είναι εύκολο να δουλεύεις με τον αγαπημένο σου; Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας συνύπαρξης;

Σίγουρα συζητάμε ό,τι αξίζει να συζητηθεί, αλλά μέχρι εκεί! Ειδικά το άγχος δεν το μεταφέρουμε, μόνο σκέψεις για δημιουργικότητα και φυσικά ρωτάει ο ένας τον άλλον τι του άρεσε ή όχι τη συγκεκριμένη μέρα.

H παρουσίαση πώς προέκυψε για το καλοκαίρι; Ήταν κάτι που θέλατε να κάνετε μαζί με τον Ετεοκλή;

Κάποια στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης μάς ρώτησε σε φιλικό επίπεδο πώς θα μας φαινόταν να παρουσιάζαμε μια εκπομπή! Η απάντησή μας ήταν “γιατί όχι;”, φυσικά κάτω από προϋποθέσεις και βέβαια να ήταν κάτι που μας ταιριάζει και μας εκφράζει.

Πώς σου φαίνεται αυτή η νέα εμπειρία που βάζεις στο... βιογραφικό σου; Είναι δύσκολο το καθημερινό;

Γενικά χαίρομαι πολύ να δοκιμάζω καινούργια πράγματα πόσω μάλλον όταν έχουν να κάνουν με επικοινωνία και ψυχαγωγία. Κάθε δουλειά έχει τις δυσκολίες της.

Θέλεις να συνεχίσεις και τη νέα σεζόν την παρουσίαση; Σου αρέσει αυτή η καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο;

Αυτή την ερώτηση σε παρακαλώ να μου την κάνεις όταν τελειώσει η σεζόν, τον Σεπτέμβριο!

Σκέφτεσαι να επιστρέψεις και στην πίστα ή τώρα το τραγούδι δεν χωράει στο πρόγραμμά σου;

Πάντα θα υπάρχει χρόνος για τη μεγάλη μου αγάπη, το τραγούδι...

Τι χρειάζεται για να κερδίσεις την αγάπη του, πιστεύεις, και να σε επιλέξει να μπαίνεις καθημερινά στο σπίτι του;

Ο κόσμος θέλει την αλήθεια σου και τον αυθορμητισμό σου! Θέλει να σε νιώθει φίλο του, να μην είσαι “ξύλινος” και να χαλαρώνει μαζί σου...

Είσαι πλήρης αυτήν τη στιγμή σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο ή σου λείπει κάτι, Ελένη;

Ζω την απόλυτη πληρότητα! Θα ήμουν αχάριστη αν ζητούσα κάτι άλλο...

Βλέπω αδυνάτισες πολύ... Στην εγκυμοσύνη αφέθηκες ή πρόσεξες τη διατροφή σου;

Στην εγκυμοσύνη... του έδωσα και κατάλαβε! Έφαγα ό,τι λαχταρούσα έχοντας στο νου μου, βέβαια, ότι δεν πρέπει να ξεφύγω για να μην κάνω κακό στο μωράκι πρώτα απ' όλα. Πήρα 20 κιλά και μετά από 11 μήνες ακόμα με βασανίζουν 2 που δε λένε να φύγουν από πάνω μου!

Πώς αντιμετώπισες την αλλαγή στο σώμα σου; Γιατί ήσουν μια γυναίκα καλογυμνασμένη, sexy...

Δεν σκέφτηκα στιγμή την αλλαγή στο σώμα μου ως κάτι κακό αλλά σαν κάτι υπέροχο! Λάτρευα την κοιλίτσα μου και δεν με ένοιαζε ούτε η κατακράτηση ούτε το φούσκωμα ούτε τίποτα. Σκεφτόμουν μόνο ότι σε λίγο καιρό θα γινόμουν μανούλα!

Αγχώθηκες με τα κιλά; Τι έκανες για να τα χάσεις;

Όχι γιατί ήξερα ότι χρειάζεται χρόνος για να φύγουν ό,τι μα ό,τι κι αν κάνω. Οπότε με το που σταμάτησα τον θηλασμό μπήκα σε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης όχι όμως αγχωμένη για να τα χάσω. Η γυμναστική είναι έτσι κι αλλιώς μέσα στην καθημερινότητά μου και μου είχε λείψει πολύ.

Ακολουθείς κάποιο διατροφικό πρόγραμμα αυτή την περίοδο ή απλώς προσέχεις τι τρως;

Έχει γίνει πια τρόπος ζωής να τρώω σωστά οπότε το «προσέχω τι τρώω» είναι σύνηθες.Ο Ετεοκλής, και λόγω δουλειάς, είναι αυστηρός μαζί σου σχετικά με το φαγητό;

Σου βάζει εν ολίγοις φρένο;

Δεν χρειάζεται γιατί η σωστή διατροφή είναι μέρος της ζωης μου πολύ πριν γνωρίσω τον Ετεοκλή

Ελένη Χατζίδου μαγιό

Είσαι πιο πολύ του αλμυρού ή του γλυκού; Σε τι δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα;

Θα μπορουσα να τρέφομαι μόνο με γλυκά. Κάνω μεγάλη προσπάθεια για να αντισταθώ αλλά σίγουρα θα τη φάω τη σοκολατίτσα μου!

Μαγειρεύεις; Παίρνεις ταπεράκι μαζί σου στη δουλειά ή ανήκεις στην κατηγορία όσων επιστρέφουν το βράδυ στο σπίτι, νηστικοί όλη μέρα, και τρώνε ό,τι... υπάρχει στο ψυγείο;

Παίρνω ταπεράκι! Αποφεύγω το φαγητό απέξω και φτιάχνω στο σπίτι εύκολα και υγιεινά πράγματα!

Η γυμναστική τι θέση έχει στη ζωή σου; Έχεις έτσι ή αλλιώς και... personal trainer στο σπίτι!

Τη γυμναστική την αγαπώ από μικρή αλλά πλέον δεν υπάρχει ο ίδιος ελεύθερος χρόνος, ωστόσο πάντα προσπαθώ να βρίσκω έστω λίγη ώρα για προπόνηση! Ο Ετεοκλής σίγουρα με βοηθάει και με παρακινεί .

Βλέποντας την εικόνα σου στον καθρέφτη τι σκέφτεσαι; Είσαι ικανοποιημένη;

Νιώθω απόλυτα ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω. Αγαπώ απόλυτα τον εαυτό μου!

Ποιο θεωρείς προτέρημα και ποιο ελάττωμα στο σώμα σου;

Τα κριτήρια ομορφιάς για τον καθένα είναι υποκειμενικά καθώς η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όσο είμαστε καλά ψυχολογικά παραμένουμε όμορφοι.

Έχεις κάποιο μυστικό ομορφιάς να μας πεις που εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου;

Αφήνω όσο περισσότερο μπορώ το πρόσωπό μου να αναπνέει τις μέρες που δεν δουλεύω και φροντίζω να το ενυδατώνω και να το θρέφω με μάσκες.

Ποιο καλλυντικό δεν λείπει από την τσάντα σου.

Η ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος!

Τι κερδίζει μια γυναίκα και τι χάνει εάν επενδύσει μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση;

Δεν είναι θέμα φύλου. Οποιοσδήποτε άνθρωπος επενδύσει μόνο στην εξωτερική του εμφάνιση κάνει τραγικό λάθος.

Σε φοβίζει ο χρόνος που περνάει;

Όχι, βέβαια, γιατί φροντίζω πάντα να τον εκμεταλλεύομαι όσο το δυνατόν καλύτερα!

Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση για να μειώσεις τα σημάδια του χρόνου; Ποια θα ήταν αυτή;

Είμαι υπέρ του να διορθώνεις ό,τι χαλάει την ψυχολογία σου.

Η μόδα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Συμβουλεύεσαι κάποιον ειδικό ή έχεις προσωπική άποψη για το τι θα φορέσεις;

Συμβουλεύομαι αλλά βάζοντας και τις δικές μου πινελιές.

Ποιο στυλ σε εκφράζει περισσότερο στην καθημερινότητά σου;

Αναλόγως με τη διάθεσή μου!

Το νυφικό που έχεις ονειρευτεί να βάλεις πώς θα είναι;

Βγαλμένο από παραμύθι!

Μετά τη γέννηση της μικρής θεωρείς ότι έχεις γίνει πιο συναισθηματική; Κλαις πιο εύκολα; Κι αν ναι, για ποιο λόγο κυρίως;

Οι ευαισθησίες που έχω υπήρχαν ανέκαθεν!

Λειτουργείς γενικά στη ζωή σου πιο πολύ με τη λογική ή με το συναίσθημα;

Και με τα δύο! Εξαρτάται πάντα από τη φάση στην οποία βρίσκομαι.

Τι δεν ανέχεσαι με τίποτα στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Τι σε ενοχλεί περισσότερο;

Η αγένεια!

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να γίνει φίλος και μέρος της ζωής σου;

Γενικά να υπάρχει χημεία μεταξύ μας και ειδικότερα να είναι θετικός και αισιόδοξος.

Πώς αντιμετώπισες την κατάσταση με τον Covid19; Τι φοβήθηκες πιο πολύ; Μάλιστα, βρέθηκες τότε στο νοσοκομείο με τη μικρή... Η εμπειρία αυτή πώς ήταν;

Φοβήθηκα όπως όλοι μας! Ζήσαμε και ζούμε κάτι πρωτόγνωρο και τρομακτικό. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να καταλάβουμε ότι η καθημερινότητα και η πραγματικότητά μας δεν θα είναι πια η ίδια. Ο ιός είναι ύπουλος και δεν κάνει διακρίσεις...Όταν πήγαμε τη μικρή στο νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας με κάποια συμπτώματα του ιού μέχρι να μάθουμε ότι τελικά έχει το αιφνίδιο εξάνθημα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί γινόταν διαφορετικά. Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι όλα αντιμετωπίζονται.

Όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στο προσκήνιο, με το χέρι στην καρδιά, χρειάστηκε να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε επαγγελματικό ή και προσωπικό επίπεδο για τις οποίες ενδεχομένως έχεις μετανιώσει;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί ακόμα και τα λάθη μου με έφτασαν εδώ που είμαι τώρα!

Θα έφτανες ποτέ στα άκρα για να προστατεύσεις τους δικούς σου; Ποια θα ήταν αυτά;

Υπάρχει ένα σημείο για κάθε άνθρωπο που αν του το ξεπεράσεις σίγουρα είναι ικανός για πράξεις που ούτε και ίδιος θα φανταζόταν πως θα κάνει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Τα άκρα είναι διαφορετικά για τον καθένα, σίγουρα όμως ό,τι πιο ακραίο μου επιτρέπει η συνείδησή μου και οι αξίες μου θα το έκανα για την οικογένειά μου.

Όταν καλείσαι να αποφασίσεις για κάτι, ζητάς την γνώμη του άντρα σου, των δικών σου ανθρώπων; Την λαμβάνεις υπόψη σου ή τελικά κάνεις το... δικό σου;

Πάντα ζητάω την γνώμη του άντρα μου και των συνεργατών μου που εμπιστεύομαι παρά πολύ!Πολλές φορές οι άλλοι έχουν πράγματα στο μυαλό τους που από το δικό μας δεν έχουν περάσει ποτέ!

Ποιο είναι το πιο όμορφο δώρο που σου έχει κάνει ο άντρας σου, που θα το θυμάσαι για πάντα;

Με κερδίζει οποιαδήποτε έκπληξη μού κάνει ο άντρας μου! Δεν έχει σημασία ποια θα είναι... Μόνο που εφευρίσκει συνέχεια πράγματα για να με εκπλήσσει αυτό με κάνει να τον ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο. Θυμάμαι όλες τις εκπλήξεις που μου έχει κάνει αλλά η πρόταση γάμου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου...

Στα δύσκολα κάνεις ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ή τα παρατάς και απογοητεύεσαι; Κολυμπάς εύκολα στα βαθιά ή είσαι πιο συντηρητική;

Στα δύσκολα πεισμώνω πολύ! Δεν υπάρχει περίπτωση να τα παρατήσω και να πω «δεν μπορώ» - και μη σου πω ότι γίνομαι ακόμα καλύτερη. Αυτό νομίζω είναι το μυστικό για να πετύχεις πράγματα.

Την απιστία πώς θα την αντιμετώπιζες; Πιστεύεις συγχωρείται;

Όχι δεν συγχωρείται. Για να φτάσει κάποιος στο σημείο να απιστήσει σημαίνει πως η σχέση έχει βαλτώσει και είναι δώρον άδωρον να συγχωρέσεις κάτι...

Ζηλεύεις εσύ πιο πολύ τον Ετεοκλή ή εκείνος;

Κανένας από τους δυο μας, γιατί δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον!

Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν χαρίζεται... Πώς το έχετε πετύχει αυτό ως ζευγάρι, αφού και τους δύο -είμαι σίγουρη- σας κοιτάνε όπου κι αν πάτε...

Η εμπιστοσύνη δεν έχει να κάνει με το πού βρίσκεσαι ή πού θα πας... Εμπιστεύεσαι τον άνθρωπό σου είτε είναι σε ένα ερημικό μέρος είτε κάπου με πολύ κόσμο... Η εμπιστοσύνη είναι ίδια παντού.

Τι κάνετε ως ζευγάρι για να μη χαθεί η φλόγα του έρωτά σας;

Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Η φλόγα του έρωτά μας είναι ζωντανή και δυνατή!

Ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες στον Ετεοκλή;

Το “υπήρχες πάντα μέσα στη ζωή μου”...

Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μετά από 10 χρόνια; Θα ήθελες να κάνεις άλλο παιδί;

Να είναι η οικογένειά μου και οι δικοί μας υγιείς και να περνάμε μαζί όμορφες στιγμές! Προς το παρόν δε σκεφτόμαστε το δεύτερο παιδάκι, στο μέλλον φυσικά!

Πιστεύεις στο “για πάντα μαζί”; Υπό ποιες προϋποθέσεις;

Όταν υπάρχει σεβασμός, επικοινωνία και καθημερινή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για λύση κάθε είδους προβλήματος τότε το “για πάντα” είναι πιο κοντά απ' όσο φανταζόμαστε.

Ευτυχία είναι για σένα...

Αυτό που ζω τώρα!

“Δεν υπάρχει τέλεια ζωή, αλλά τέλειες στιγμές”... Αλήθεια ή δικαιολογία;

Η ζωή είναι τέλεια αν επιλέξεις να την κάνεις τέλεια και θέλεις να δεις την τελειότητα μέσα της!