Νέο στιγμιότυπο από τις μοναχικές διακοπές του Γιάννη Λάτσιου - Η φωτογραφία που ξεσήκωσε το διαδίκτυο

Έχει γίνει άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο στιγμιότυπο από τις μοναχικές διακοπές του Γιάννη Λάτσιου - Η φωτογραφία που ξεσήκωσε το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Λάτσιος θέλησε να ανεβάσει ένα νέο στιγμιότυπο από τις μοναχικές διακοπές που απολαμβάνει και η φωτογραφία του, κατάφερε για ακόμα μία φορά, να ξεσηκώσει το διαδίκτυο.

Τις περισσότερες φορές μπορεί να περνούσαν ακόμη και μήνες μέχρι να μοιραστεί υλικό με τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο Instagram, αλλά αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει φέτος το καλοκαίρι που απολαμβάνει χαλαρός τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν πήγε παραλία και ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από τη θάλασσα, αιφνιδιάζοντάς μας ευχάριστα και πάλι!

Πριν από μερικές ημέρες ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του, μια άλλη ημέρα, φωτογραφία με την οικογένεια του και μια τρίτη φορά, δική του φωτογραφία που εξέπληξε αρκετούς καθώς σε αυτήν αποτυπωνόταν το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που είχαμε καιρό να δούμε.

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην παραλία και φαίνεται πως το μαλλί του έχει γκριζάρει αρκετά.

Γιάννης Λάτσιος διακοπές

Γιάννης Λάτσιος: Η φωτογραφία μετά από καιρό που δεν περίμενε κανείς

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι από εκείνα τα άτομα που δεν προτιμάνε να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στους προβολείς της δημοσιότητας, ενώ ο ίδιος προτιμά να διατηρεί τις προσωπικές του στιγμές, προσωπικές. Παρ'όλα αυτά, μοιράστηκε στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα μερικές φωτογραφίες και μία από αυτές προκάλεσε πολλές εντυπώσεις, καθώς δεν περίμενε κανείς μια παρόμοια.

Ο πασίγνωστος στο ελληνικό κοινό Γιάννης Λάτσιος, φαίνεται να έχει γίνει νέος φαν του Instagram, καθώς από εκεί που σπάνια δημοσίευσε φωτογραφίες από την ζωή του τώρα τελευταία έχει αρχίσει να ενημερώνει πιο τακτικά το προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. Ανέβασε λοιπόν μερικές φωτογραφίες από έξοδο με την οικογένεια του και μία από αυτές συζητήθηκε πολύ από φίλους του στο χώρο του θεάματος και αφορμή υπήρξε το χαρακτηριστικό του...βλέμμα.

Η φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου μετά από καιρό που δεν περίμενε κανείς

 Γιάννης Λάτσιος οικογενια έξοδος

 Γιάννης Λάτσιος οικογένεια ανάρτηση

 Γιάννης Λάτσιος ανάρτηση βλέμμα

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε το χαρακτηριστικό του βλέμμα που είχαμε καιρό να δούμε, όπως και τις δημόσιες αντιδράσεις φίλων και συνεργατών του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Λάτσιος είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία στο προφίλ του, αυτή τη φορά με τη μητέρα του αγκαλιά. Δείτε την εδώ.