Ήρθε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήρθε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Μόλις πριν από μερικές ώρες, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία αφορά ολόκληρο το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού και φυσικά και τη Σία Κοσιώνη, η οποία θα βρεθεί για ακόμα μία χρονιά στο "τιμόνι" του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το κανάλι δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμπειρη δημοσιογράφο, η οποία επιστρέφει από τις διακοπές της για να πιάσει δουλειά για τα καλά ήδη από τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ, πάντα μπροστά. Ο ΣΚΑΪ δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο. Όπου υπάρχει είδηση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με ζωντανές συνδέσεις, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με νηφαλιότητα και εγκυρότητα, πάντα μπροστά.

Tο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων καθημερινά με τη Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη στις 19.50 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.

Δείτε βέβαια εδώ τη μεγάλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο πριν την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ

Σε λίγες ημέρες ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, επιστρέφει η Σία Κοσιώνη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο, πριν την πρεμιέρα της έκανε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών με την οικογένεια της, καθώς, από Δευτέρα θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει στο κανάλι, η Σία Κοσιώνη κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα με τον γιο της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Στην δημοσιότητα να σημειώσουμε πως είχε έρθει και μια φωτογραφία από τις πρώτες βουτιές της Σίας Κοσιώνη στην θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη παραλία