Τεράστιο και υπερπολυτελές το αυτοκίνητο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Δείτε φωτογραφία

Οικογενειακές στιγμές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τεράστιο και υπερπολυτελές το αυτοκίνητο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Δείτε φωτογραφία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά του και την Κάτια Ζυγούλη, μπροστά σε ένα υπερπολυτελές και τεράστιο αυτοκίνητο! Μόλις δείτε τη φωτογραφία, θα πάθετε πλάκα!

Το αγαπημένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και προσπαθεί συνέχεια να βρίσκει αφορμές για μία νέα εξόρμηση.

Αυτό είναι το τεράστιο και υπερπολυτελές αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ο Σάκης Ρουβάς, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η οικογένειά του ήταν έτοιμη να ξεκινήσει για ακόμα μία απόδραση. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία κατά την οποία φορτώνει το αμάξι μαζί με τα 4 παιδιά του και φαίνεται πως ούτε αυτό δεν τους φτάνει για να χωρέσουν, πρόβλημα που άλλωστε αντιμετωπίζει κάθε ελληνική οικογένεια!

Βέβαια το ζευγάρι πέρα από τις οικογενειακές στιγμές, προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να περνάνε οι δυο τους. Δείτε εδώ το πιο τρυφερό στιγμιότυπο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Σάκης Ρουβάς.

Ευχάριστα νέα για τον Σάκη Ρούβα μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με την Κάτια Ζυγούλη

Ευχάριστα είναι τα νέα που έχουν γίνει γνωστά για τον Σάκη Ρουβά και τα επαγγελματικά του βήματα, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με την εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, όπως γνωρίζουμε όλοι το «The Voice» επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με τις τους τέσσερις κριτές που αγαπήσαμε. αλλά και τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση.

Ενώ, όπως αναφέρει το «TV Έθνος» τη θέση της Χριστίνας Μπόμπα, θα πάρει η Λάουρα Νάργες που επιστρέφει σε γνωστά λημέρια. (δείτε εδώ τι είχε πει τότε για την Χριστίνα Μπόμπα που της.. πήρε την θέση). Από την άλλη, Έλενα Παπαρίζου, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Ποια είναι τα ευχάριστα νέα για τον Σάκη Ρουβά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με την Κάτια Ζυγούλη;

Συγκεκριμένα, κάθε Κυριακή όπως γράφεται, από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού show.

Η ευχάριστη είδηση αυτή, έρχεται μετά τα άσχημα νέα με την εκπομπή «Ιστορίες μόδας» της Κάτιας Ζυγούλη στην ΕΡΤ. Δείτε εδώ τι έχει συμβεί.