Ανατριχίλα με το βίντεο του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα με το βίντεο του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδερφός του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, ανέβασε ένα πολύ ξεχωριστό και συγκινητικό βίντεο με το οποίο προκάλεσε κανονική ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μπορεί ο αγαπημένος τραγουδιστής να έχει φύγει από τη ζωή ωστόσο τα αδέρφια του προσπαθούν να κρατάνε καθημερινά ζωντανή τη μνήμη του με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος, έχει γίνει τραγουδιστής και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητα με τον Παντελή προκαλεί σωστή ανατριχίλα, ενώ από τη μεριά του, ο Τριαντάφυλλος έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια αφού ήδη περιμένει το δεύτερο παιδί του με την αγαπημένη του σύζυγο.

Αυτό είναι το βίντεο του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε ανατριχίλα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο φαίνεται μία κοπέλα να τραγουδάει τη γνωστή επιτυχία του Παντελή Παντελίδη, «Τα σχοινιά σου» στη νοηματική γλώσσα.

Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως μπορείτε να καταλάβετε, έπεσαν βροχή.

Χαρμόσυνη ενημέρωση από τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλο

Μια ενημέρωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Συγκεκριμένα, αφορά μερικά πολύ χαρμόσυνα νέα για τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδη, έχει τεράστια αδυναμία στην γυναίκα του, στην κόρη του και στο νέο μέλος που θα έρθει σε λίγους μήνες στη ζωή τους. Το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας..

Ωστόσο, ευχάριστα είναι τα νέα και στα επαγγελματικά της Πωλίνας Φιλίππου. Η ηθοποιός έχει τη δική της συλλογή ρούχων και ήρθαν τα νέα κομμάτια.

Έτσι, ο σύζυγός της, θέλησε να ενημερώσει για τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης Πωλίνα Φιλίππου

Πριν από λίγες ημέρες, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Με μια κίνηση του, ανατρίχιασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Τι συνέβη;