Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα

Μεγάλες χαρές για την τραγουδίστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο από μία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο «Live Party» που οργάνωσε μαζί με άλλους καλλιτέχνες, και για ακόμα μία φορά, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, το live party πραγματοποιήθηκε στο Facebook, και το διοργάνωσε o ξένος καλλιτέχνης Eliad Cohen. Μαζί με άλλα γνωστά ονόματα το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 6:30 ώρα Ελλάδος, η Ελένη Φουρέιρα και οι συνεργάτες της, έβαλαν «φωτιά» στο Facebook.

Να πούμε πως ο κάθε καλλιτέχνης θα είναι live από το σπίτι του και όπως έχουμε δει, το σπίτι της Ελένης είναι απλά τέλειο.

Αυτό είναι το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη συγκεκριμένη εμφάνιση με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια, έπεσαν βροχή!

Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Ελένη Φουρέιρα με μία φωτογραφία

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα, τα οποία αφορούν ένα νέο κομμάτι που ετοιμάζεται να βγάλει στη δημοσιότητα σε λίγο καιρό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή συνταγή και έτσι κάθε κομμάτι που βγάζει γίνεται άμεσα μεγάλη επιτυχία.

Το τελευταίο της single, με τίτλο «Temperatura», έσπασε τα ταμεία και σημείωσε τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πριν από μερικές μέρες έκανε μία σούπερ αποκάλυψη για ένα νέο βήμα της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που έκανε γνωστά με μία φωτογραφία η Ελένη Φουρέιρα

Χθες βράδυ, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται μέσα στο στούντιο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως γράφει ένα νέο κομμάτι. Η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα της δουλειά ωστόσο όλοι ανυπομονούν να δουν τι νέο έχει ετοιμάσει!