Κατερίνα Στικούδη: Έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks

Πολύ ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Έστειλε το πρώτο μήνυμα πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagram, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους, το πρώτο μήνυμα λίγες ώρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks στο ΣΚΑΪ.

Πολλά μπορεί να άλλαξαν στο παιχνίδι μόδας ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη μένει σταθερά στη θέση της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τόσο τις παλιές όσο και τις νέες παίκτριες.

Αύριο στις 17.05, το My Style Rocks πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και να καθηλώσει και πάλι τους τηλεθεατές μετά από τη σύντομη διακοπή που είχε λόγω κορωνοϊού - δείτε εδώ ποιος θα είναι ο ρόλος του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks.

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Στικούδη πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks

«Αύριο !!! Ξεκινάμε !! @grmystylerocks στον @skaitv.gr Καθημερινά στις 5:05 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 2:50 το μεσημέρι» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ενθουσιασμό της.

My Style Rocks spoiler: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο Gala

Ακόμα ένα "καυτό" spoiler κυκλοφόρησε για τη νέα σεζόν του My Style Rocks και συγκεκριμένα για το πρώτο Gala και όλα όσα πρόκειται να δούμε σε αυτό, την ερχόμενη Παρασκευή. Η παίκτρια που παίρνει τα 2.500 ευρώ, το θέμα της εβδομάδας καθώς και η παίκτρια που αποχωρεί!

Η επιστροφή του αγαπημένου παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ είναι πλέον γεγονός! Τη Δευτέρα θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα και όλοι ανυπομονούν να δουν τόσο τις νέες όσο και τις παλιές παίκτριες με τα κόνσεπτ που θα έχουν ετοιμάσει.

To πρώτο My Style Rocks Gala θα είναι ο κινηματογράφος όπου θα απολαύσουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. Νικήτρια της εβδομάδας θα είναι η Σοφιάννα Σπινούλα η οποία θα πάρει 2.500 ευρώ.

Οι πρώτες υποψήφιες για αποχώρηση ήταν οι Βίκυ Μανώλη, Κωνσταντίνα Παγάνη και Κατερίνα Γιαλιτάκη.

Αυτό που αποχωρεί, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγες μέρες, είναι η Κατερίνα Γιαλιτάκη.